Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

150 40 nasıl uygulanıyor?

Mobil uygulama üzerinden yeni bir Amazon hesabı açıyorsunuz ardından kupon kısmına AMZN40 yazıyorsunuz size 150tl ve üzeri alışverişte 40 TL indirim yapıyor .

3 Beğeni

Ben herhangi bir sorun yaşamadım.
@Buyifix @HAKOYETO 'nin dediği gibi ama dikkat edin insan sürekli sepet hazırlamak istiyor… :grinning_face_with_smiling_eyes:

2 Beğeni

Asimov hatırına Malazan almış bulundum. Ama kapağındaki kabartma ile yazılar tam çakışmıyor. :laughing: Bandrol sorgusu yaptım, kitap orijinal. Başka böyle bi sorun gören var mı?

29 Beğeni

Sakla bence bunu hatalı basılmış TL gibi değerlenir. :blush:

5 Beğeni

@Leingrad ın indirim haberinden sonra daynamayıp aldım :smile: Harika bir baskıymış indirim haberi için teşekkür ederim :relaxed:

23 Beğeni

Hocam aklıma şu ilan geldi :rofl:

18 Beğeni

Aynısının Eti Puf versiyonu da vardı bir ara.

2 Beğeni

Ekstra gölgelendirme var sanki kitapta, hadi bakalım tahminen kaç yıl sonra değerlenmeye başlar acaba? Tabi okurken parçalanmazsa ve alıcı çıkarsa satabilirim :laughing:

1 Beğeni

Birinci baskı olduğu için değerlenme hızı yüksek olacaktır. :smiley: Öyle birkaç yıla değil hemen bu yıl bitmeden 2-3 katına çıkar fiyatı. :grin:

Bende de son 50 sayfası olmayan “Rüzgarın Adı” adlı kitapları vardı. Şimdiki aklım olsa değişime göndermezdim. :upside_down_face: En can alıcı kısımda birden bitiyordu dumur oluyordunuz yahu bu kitap böyle bitemez diyordum ki zaten o şekilde bitmiyormuş. :face_with_hand_over_mouth:

Umarım seninkinin içinde eksik sayfa yoktur. O biraz fiyatını düşürebilir. :sweat_smile:

2 Beğeni

Çok özenli bakmadım ama sayfaları tam gibiydi. Bi 5 yıl sonra dolap gibi uygulamalarda görürsünüz artık “Birinci baskı, özel hatalı basım Malazan” başlığını. :laughing:

1 Beğeni

Kampanyalar konusunda paylaştığım öykü derlemesinden ben de almıştım, bugün elime geçti. İçinde kapaktan malum olduğu üzere “Dünya’nın Sonu” temalı bilimkurgu öyküleri bulunuyor. Yazar kadrosu bayağı iyi, inşallah öyküler de aynı oranda iyidir.

21 Beğeni

Amazon’dan aldıklarım elime ulaştı. :star_struck: The Wolf’s Call bayağı tozlu geldi, gerçi artık Amazon’un gönderdiği çoğu kitap üzeri toz kaplı geliyor nedense. Temizlerken ıslak mendil kullanıyorum, kitapları silmeyi bitirdiğimde mendil simsiyah oluyor. Neyse, böyle bir zamanda, orijinal dilde bir kitabı 50 TL’ye aldığım için pek önemi yok. :sweat_smile:

26 Beğeni

Daha önceden satın almış olduğum kitaplar yeni yeni elime ulaşmaya başlıyor. Bunlar dışında adaya dün gelen ama Mağusa’da beni bekleyen 5 adet kitap var, hafta sonu buluşacağız. :slightly_smiling_face: Türkiye’de kalan son 10 adet kitap ise elime ne zaman ulaşır bilmiyorum. Aylar öncesinde güzel kampanyalarla aldım ama akraba ve arkadaş evlerinde, artık kim gelecekse onunla birlikte ikişer, üçer gelecekler. :slightly_smiling_face:

24 Beğeni

Hep derim; ben bile kendimle iyi geçinirim.

Cadının gazabının sonuçları. İki yakan bir araya gelmez işte böyle. :buyucu:

1 Beğeni

:joy: :joy: :joy: Witcher serisine girme niyetim vardı. Hevesim ve niyetim şu an itibari ile kayboldu.

1 Beğeni

O da senin problemin. :sweat_smile:

1 Beğeni

Witcher okumadın mı daha.

Oku - Oyna - izleme. :slight_smile:

1 Beğeni

Diskdünya Muhafızlar! Muhafızlar! var bir de. Ama onun boyu kısa. Eşitlemek için diğerlerinin kafasını vurmak fazla mı olur?

1 Beğeni

Nöbette öykü okumak için aldım. İyi oluyor böyle.

28 Beğeni