3 veya 4 kitabın kalmış gibi. Benim de alacağım iki kitabı kaldı. Özellikle merak ettiğim üç kitabı var. İkisi henüz almadıklarım arasında.
Cumartesi
Masumiyet ya da Özel İlişki
3 veya 4 kitabın kalmış gibi. Benim de alacağım iki kitabı kaldı. Özellikle merak ettiğim üç kitabı var. İkisi henüz almadıklarım arasında.
Cumartesi
Masumiyet ya da Özel İlişki
Brandon Sanderson Lejyon için bana da lazım. Ortaklaşa giyotine girerim.
Benim evde bir tane de Alfa’dan Tenten var. Başka talipliler de çıkarsa yüksek miktarda kesim için matbaalardan fiyat da alabiliriz.
Aslına bakarsan 5
Henüz hiç okumadım. Bakalım başlayacağız kronolojik olarak elbette.
Dr mağazasında da kitaplar bu şekilde bir kısa bir uzundu . Akılçelen şaka gibi.
İçinde Rage (Öfke), The Long Walk (Uzun Yürüyüş), Roadwork (Ateş Yolu), Running Man (Azrail Koşuyor) romanları var. Sahaftan 40 TL’ye almıştım.
Bu ay Ishiguro Günden Kalanlar’ı okudum, mükemmeldi. Aynı kişi Mcewan’da tavsiye edince toplamaya karar verdim
Aklımda tek soru işareti yeni kapaklarla basmamaları, bassalar daha iyi olurdu belki beğeneceğim bir kapak ortaya çıkardı, bu YKY kapaklarını hiç beğenmiyorum.
Mcewan Modern klasiğe girmez, modern klasik değil çünkü
Siyah kapaktan ben de nefret ediyordum eskiden ama yıllar içinde fikrim değişmeye başladı. Hatta değişti diyebilirim.
Farketmez, modern kapakları demedim. Başka kapakla bassalar yeterli şu klasik kapaklarını sevmiyorum.
Anladım. İtalo Calvino gibi mesela.
Evet, Cogito serisi gibi sade kapaklara bile kabulüm
Amazon 150/40 indirimi ,İdefix ve sahaf alışverişim ama Ephesus Gökyüzünün Diğer Tarafı kitabında bana göre saçma sapan bi şey yapıp en arkaya en az 10 sayfa renkli reklam koymuş.Ne alaka ya?
Kitapyurdu ve Hburada’dan aldıklarım, hburada kitapları üst üste yığıp göndermiş, bir kaç alışveriş sorunsuz olmuştu hemen başladılar yine hasarlı ürün göndermeye
Amazon’un 150/40 indiriminden aldığım kitaplar geldi.3 hesap açtım ve indirimden 3 kez faydalandım, 4. sepet hazır şekilde bekliyor…
Uzun süre toplu kitap almayacağım diyordum ama 150/40 indirimi ve Amazon’un fiyatları çok makul geldi, dayanamadım.
Geçen hafta alıp paylaşma fırsatı bulamadığım Amazon siparişim. Hayatın kaynağı 40Tl indirim ile iyi fiyata geldi.
BKM’den sorunsuz elime ulaşanlar:
Seriden sadece Karanlık Orman eksikti. Vodafone yanımda uygulamasından ekstra indirim ile güzel fiyata denk getirince kaçırmadım.
Ayn Rand’ın baskı kalitesi nasıl acaba? Fiyatının altında bir kalitesi vardır kesin…
Yani öyle denilebilir extra bir indirim yakalanmadan alınmaz. Kampanya ile 136 liraya aldım 988 sayfa kitap için bulunduğumuz şartlara göre ödediğim ücret gözüme batmadı. Kağıt kalitesi bence kötü değil; en azından arka sayfayı bariz göstermiyor.
Kampanyalardan faydalanabilmek için Amazonda yeni hesap açmak banlanma sebebi oluyor mu?