Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

İdefix’ten cuma günü verdiğim sipariş bugün geldi. YKY’nin %40 indirime girdiğini görünce geçen defa kaçırdığım fırsatı bu kez değerlendirmek istedim. Kodlarla birleşince fiyatlar uygun oldu. Siparişimin tamamı Yaşar Kemal kitaplarından oluşuyor. Kitaplar çok temiz. Zaten YKY’nin kitapları hep böyle sorunsuz geliyor.

31 Beğeni

Aslan Asker Şvayk okuduğum en komik kitap. Mükemmel.

4 Beğeni

Dolap uygulamasında 10₺ aldığım kitaplar geldi :heart_eyes:

60 Beğeni

Şaka gibi gerçekten gelmiş hepsi :smiley: güle güle okuyun :slight_smile:

7 Beğeni

Güle güle okuyun. Satıcının linki var mı acaba başka kitaplar satıyorsa biz de bakalım? :smiley:

3 Beğeni

Amazon siparişim geldi. BKM ile paylaşacaktım ama onun gelmesine daha var gibi. Savaş ve Barış çok güzel :heart_eyes: .

23 Beğeni

Amazonun PRIME10 Kodu ile Asimov I Robot almıştım Marslı geldi :joy: Amazon’un bu ikinci yanlış kitap gönderişi oldu. İade ile uğraşcaz birde.

15 Beğeni

Benim de Amazon siparişim geldi. Baskısı baya hoşuma gitti açıkçası. Ben baktığımda 1 tane kalmıştı. Sonuncusu kaptırmadan alabildim.

18 Beğeni

Çok teşekkür ederim
Bu dolaba mutlaka bir bak!

https://link.dolap.com/PRu6

1 Beğeni

Trendyol idefix mağazasından 100/25 kupon vermişti onunla 4 kitap, Trendyol İnkılap mağazasından %50 indirimli 3 Livaneli kitabı, Amazon 75/20 kodla karışık aldıklarım… Orhan Veli kitabının baskısı yoktu sanırım onu Dost Kitabevinden aldım.

24 Beğeni

Amazonda indirime mi girmişti? Ne kadara aldınız?

2 Beğeni

80 tl idi. 20 tl’liik kuponla 60 tl’ye almıştım. Normalde Kitapsepetinden alacaktım ama Amazon’u tercih ettim orada 68 tl şuan. KİTAPMART kodu ile yüzde 5 indirim yapıp 63’e alabilirsiniz.

2 Beğeni

Aslında bu ay kitap almamaya karar vermiştim ama PRIME10 kodu işe yarıyor mu diye hızlı hızlı birkaç kitap ekleyip kodu denedim çalışınca da almamak olmaz deyip sipariş verdim.

18 Beğeni

2 hafta gecikmeyle bugün gelenler

12 Beğeni

İki cihazdan denedim bende işe yaramadı…

1 Beğeni

Garip bir sistemleri var sanırım. Prime üyesi olmamama rağmen bende çalıştı.

1 Beğeni

Fahir Hoca tarih alanında kesinlikle okunması gereken başlıca kişilerden birisi, Türk Siyasi Tarihi çok güzel bir tercih olmuş diğer kitaplar gibi, iyi okumalar dilerim. :slight_smile:

@Leingrad Bu gidişle ülkedeki İngilizce kitap stoğunu tek başınıza eriteceksiniz, keyifli okumalar. :grin:

2 Beğeni

Teşekkürler. 19.Yüzyıl kitabını okuyup memnun kalmıştım yavaş yavaş külliyatını toparlıyorum.

2 Beğeni

Hepsiburada alışverişi, kısa ve öz :grin:!
Sert karton kapak beklerken , kağıt kapak çıktı

13 Beğeni

Oh oh ne güzel. Dil engeli yüzünden ben okuyamasam da böyle kitapları okuyanları görmek bile sevindiriyor. :slight_smile:

2 Beğeni