İdefix’ten cuma günü verdiğim sipariş bugün geldi. YKY’nin %40 indirime girdiğini görünce geçen defa kaçırdığım fırsatı bu kez değerlendirmek istedim. Kodlarla birleşince fiyatlar uygun oldu. Siparişimin tamamı Yaşar Kemal kitaplarından oluşuyor. Kitaplar çok temiz. Zaten YKY’nin kitapları hep böyle sorunsuz geliyor.
Aslan Asker Şvayk okuduğum en komik kitap. Mükemmel.
Şaka gibi gerçekten gelmiş hepsi güle güle okuyun
Güle güle okuyun. Satıcının linki var mı acaba başka kitaplar satıyorsa biz de bakalım?
Amazon siparişim geldi. BKM ile paylaşacaktım ama onun gelmesine daha var gibi. Savaş ve Barış çok güzel .
Amazonun PRIME10 Kodu ile Asimov I Robot almıştım Marslı geldi Amazon’un bu ikinci yanlış kitap gönderişi oldu. İade ile uğraşcaz birde.
Benim de Amazon siparişim geldi. Baskısı baya hoşuma gitti açıkçası. Ben baktığımda 1 tane kalmıştı. Sonuncusu kaptırmadan alabildim.
Çok teşekkür ederim
Bu dolaba mutlaka bir bak!
Trendyol idefix mağazasından 100/25 kupon vermişti onunla 4 kitap, Trendyol İnkılap mağazasından %50 indirimli 3 Livaneli kitabı, Amazon 75/20 kodla karışık aldıklarım… Orhan Veli kitabının baskısı yoktu sanırım onu Dost Kitabevinden aldım.
Amazonda indirime mi girmişti? Ne kadara aldınız?
80 tl idi. 20 tl’liik kuponla 60 tl’ye almıştım. Normalde Kitapsepetinden alacaktım ama Amazon’u tercih ettim orada 68 tl şuan. KİTAPMART kodu ile yüzde 5 indirim yapıp 63’e alabilirsiniz.
Aslında bu ay kitap almamaya karar vermiştim ama PRIME10 kodu işe yarıyor mu diye hızlı hızlı birkaç kitap ekleyip kodu denedim çalışınca da almamak olmaz deyip sipariş verdim.
İki cihazdan denedim bende işe yaramadı…
Garip bir sistemleri var sanırım. Prime üyesi olmamama rağmen bende çalıştı.
Fahir Hoca tarih alanında kesinlikle okunması gereken başlıca kişilerden birisi, Türk Siyasi Tarihi çok güzel bir tercih olmuş diğer kitaplar gibi, iyi okumalar dilerim.
@Leingrad Bu gidişle ülkedeki İngilizce kitap stoğunu tek başınıza eriteceksiniz, keyifli okumalar.
Teşekkürler. 19.Yüzyıl kitabını okuyup memnun kalmıştım yavaş yavaş külliyatını toparlıyorum.
Oh oh ne güzel. Dil engeli yüzünden ben okuyamasam da böyle kitapları okuyanları görmek bile sevindiriyor.