Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Uzun zamandır aradığım bir kitaptı. Nadir ve ikinci el uygulamalarında ilk kitabıyla beraber 250 TL gibi fahiş fiyatlara satıldığı için almam mümkün olmadı. Tesadüfen Zebramo’da 2. cildini 18 TL’ye satan birini buldum ve hemen sipariş verdim. İçeriği harika, keşke Sel tekrar baskısını yapsa. Önceden alabilseydim derslerde de işime yarardı ama mezun olmama ramak kala edinebildim. :slightly_smiling_face:

15 Beğeni

Almacağım ve direneceğim diyen ben özellikle Günlerin Köpüğüne dayanamadı bir daha bu fiyata düşmez diye.

16 Beğeni

Bedava yeminle kaçırdık canım kitabı :sob::sob::sob:

1 Beğeni

Amazon indiriminden aldığım kitaplar:

29 Beğeni

WonderBook, eBay ve Etsy’den gelen Folio baskıları… Taschen’lar Barnes&Noble, Özel Hayatın Tarihi Kitapyurdu.

Folio’nun Empires serisinde eksikleri azaltmış oldum. İki eksiğim kaldı. Dark Histories serisini de topluca uyguna bulunca almak istedim. Renaissance ve Short Crime setleri için uzun zamandır takipteydim, aynı satıcıdan sıfır kondüsyonda denk getirmek güzel oldu. Proust seti ise tamamen fırsat alışverişi. eBay’de satıcı inanması zor bir indirim teklif edince oltayı kaptım :slight_smile:

Taschen birçok kitabı iki boy olarak basıyor. Bilhassa ilgi duyduğum dönem ya da ressam ise büyük boy almaya çalışıyorum. Güzel baskılar yapıyorlar.

Alfa’nın Özel Hayatın Tarihi baskısı biraz hayal kırıklığı. Bedenin Tarihi için de aynısını söylemiştim. Bu kadar küçük boyutta basılacak kitaplar değil bunlar. Lakin maliyet vb. nedenlerle bu tercihi yapıyor olsalar gerek. YKY baskısı ile karşılaştırınca içerik olarak da noksan kalmış. Üstelik aynı anda bastıkları beş cildin sırtlarında bir standart yakalayamamış olmaları talihsizlik olmuş. Bu yaz Türkiye’deki YKY baskısını yanımda getirmeyi gözüm keserse Alfa’yı kuzenime hediye edeceğim.

Herkese keyifli okumalar :slight_smile:

60 Beğeni

Amazon.

12 Beğeni

Merakla beklediğim Amazon siparişlerim geldi.Berserk her zaman olduğu gibi içerik ve baskısıyla göz alıcı duruyor.Geriye çıkacak 3 cilt kaldı, sonrasında deluxe seri tamamlanıyor.Serinin tamamlanması hem sevindirici hem üzücü… :smiling_face_with_tear:

Uzun zamandır Sandman’ın absolute baskılarını almak istiyordum, bu ay itibariyle sonunda almaya başlayabildim.Açıkça söyleyeyim, baskı kalitesi muazzam…Bugüne kadar elime aldığım en kaliteli çizgi roman baskılarından birisi oldu.

Sürecin sonunda kitaplığımda bütün ciltleri görmek için sabırsızlanıyorum. :drooling_face:

images (33)

54 Beğeni

Mükemmel görünüyorlar. :star_struck: Keyifli okumalar. :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Hepsini aldığında batmış olabilirsin :joy:

Amazon ve Eganba’dan aldıklarım.

29 Beğeni

Şuan dahi sarsıntıdayım…:sweat_smile: Tüm seti tamamladığımda nasıl olurum bilemiyorum. :rofl:

@smartestidiot Teşekkürler. :smile:

1 Beğeni

Amazon TR’deki fiyatlarla mı alıyorsun yoksa yurtdışı daha uygun mu geliyor. Eğer fiyatları orada yazan fiyatlarsa :face_with_peeking_eye: @alper görmesin, dil bilmiyoruz anadilini de unutur insan :slight_smile:

1 Beğeni

Amazon Us, Amazon Tr ve Bookdepository arasında gidip geliyorum.Mesela Vol 3 Us’da uygundu, bu Vol 5 Tr’de daha uygun.

TR’de 100 birim bir kitap Us’da 70 birim oluyor veyahut tam tersi TR daha ucuz oluyor.Hangisi uygunsa ona yöneliyorum. :smile:

3 Beğeni

Amazon…

22 Beğeni

Sandman bana lüks gelir.

2 Beğeni

Amazon siparişlerim.

27 Beğeni

Zaman çarkı 22’ye geldi resmen, canım Amazon

33 Beğeni

Muazzam bir şeymiş bu. @Leingrad 'a paylaştığı için teşekkür ederim.

23 Beğeni

Çok güzel duruyor, keyifle oku ve hatta seyret :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Amazon ve Nadirkitap.

İtiraflar kargoyla birlikte 40 liraya geldi, 91 basımı ve çok iyi durumda. :yum:

22 Beğeni

Hepsi Amazon’dan, bahar indirimleri ocağıma incir ağacı dikmeye devam ediyordu.:sweat_smile:

42 Beğeni