Aldım ama ne zaman okurum hiç bilmiyorum, tamamen sonradan pahalanırsa alamam düşüncesiyle aldım. Bir de istisnasız her yerde bu kitabı okumanın inanılmaz zor olduğu yazıyordu, o sebeple çevirmenin okuma rehberini de aldım. Yani bu alışverişimde bir kitap ve o kitabın kitabını almış oldum.
Bendeki de bu renginden. Birkaç aydır kullanıyorum gayet memnunum ben de. Okurken kolların serbest kalması ayrı bir rahatlık .
Bu rengi de çok güzel vigowoodun sitesinde renkler arası fark çoktu. Ben erik aldım o rengi de çok hoş ayrıca isim de var
Güzel günlerde okuyun @Vordue nun dediği gibi eller serbest okumak harika
Son indirimlerle yaptığım amazon çıkarması, fotoğrafta olmayanlara ek sandman 3-4. Ciltleri de aldım. Aklımda bir tek eksik kalan ciltli zaman çarkı kitapları kaldı.
Amanın bir adet Bone Shard Daughter gördüm keşke çevrilse dediklerimden Tearling Kraliçesi’nin türkçesini aldım bu arada daha yeni, dili hakkında bilgi verebilir misiniz okuyunca ikincisi basılmayacak çünkü belli ki.
Aç gözlerle alınan kitaplara bakıyorum sürekli. Pazartesi günü jürim iyi geçerse kendime ödül olarak bende kitap alacağım ama öncesinde alamıyorum “İlk önce hak edeceksin!!!” gibi bir kafa yaşıyorum.
Aklımda vardı, sizden görünce, yorumları da okuyunca bir tane de ben aldım teşekkür ederim

Köy erzağımı dolduruyorum.
Kurgu Dışı:
Metafor ve Şiir Dilinin Yapısal Özellikleri - Oğuz Cebeci - İthaki
Şiirin Sesi / Sesin Şiiri - Marjorie Perloff, Craig Dworkin - Ketebe
Kadının Hiç mi Suçu Yok - [Jess Hill - Okuyan Us
Keskin Sirke: Öfkenizi Olumlu Bir Değişim İçin Kullanmanın Yolları - Ryan Martin - Okuyan Us
Kurgu (Hepsi Öykü):
Hazin - Elif Demirel - MonoKL
Talan - İlay Bilgili - MonoKL
Dünyamın Dibi - Ayşegül Bostancı - MonoKL
Doğum Lekesi - Elif Hümeyra Aydın - Dergâh
Suyun Şarkısı - Esmahan Devran İnci - Nota Bene
Kuyruklu Yalan - Çilem Dilber - Nota Bene
Sözleşme - Belma Fırat - Nota Bene
Kıyamet Alametleri: Apokaliptik Bilimkurgu Öyküleri - Bulut yayınları
Tavana Bak - Firdevs Ev - İthaki
İyi akşamlar güle güle kullanın, hangi siteden satın aldınız öğrenebilirmiyim.
Bence genel olarak ingilizce kitaplar okuyorsanız rahat bir kitap ama kişiye göre de değişebilir tabiki. İnternet üzerinden epub indirip bir inceleyebilirsiniz bence. Ben genellikle ingilizce kitapları toplamadan o şekilde kontrol ediyorum dilini Bu arada kitabı da 50₺ aldım çok uyguna geldi
Teşekkür ederiim Amazondan aldım Vigowood markası, amazon satıcısı. Kitap standı diye aratarak bulmuştum, antik rengi benimki.
Amazonda bulamadım 50 tlye kalmadı mı acaba siz amazondan aldınız değil mi? Bulamazsam dediğiniz gibi indirip kindledan okurum artık. Teşekkür ederim
Evet amazondan almıştım bu linkten bakabilirsiniz. Ne demek
Fırsat: The Queen Of The Tearling: (The Tearling Trilogy 1) https://www.amazon.com.tr/dp/0857502476/ref=cm_sw_r_apan_i_dl_VZVEJWJH5NE4F0CG5GJ2?_encoding=UTF8&psc=1