Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Istek gelmişken ben olsam başlardım :slight_smile: Kimse pişman olmaz ya.

@Leingrad senin gibi, dark side seni bekliyor diyen o kadar çok kişi var ki. Direniyoruz.

3 Beğeni

Ondan değil de henüz epik fantastik türünde okuduğum kitap yokken direkt Malazan’la başlamak yürek ister diye düşündüm. :sweat_smile:

2 Beğeni

Hiçbir şey olmaz. Yapıştır gitsin. Elli tane epik fantezi de okusan yeni seriye başlarken benzer intibak süreci yaşanıyor. Seninki 200 sayfa değil de 300 sayfa sürer en kötü ihtimalle. :slight_smile:

2 Beğeni

O zaman videoyu bir kez daha izleyeyim de tekrar okuma cesareti gelsin. :joy:

1 Beğeni

İki kere izlersen daha bir istekli oluyormuşsun :stuck_out_tongue:

1 Beğeni

Tahmin ettim onu zaten. :joy:

1 Beğeni

İdefix siparişim. Elif kitabının ismi sizi yanıltmasın ortadoğuda geçen fantastik ve macera temalı güzel bir kitap, tavsiye ederim.
Harry Potter film dehlizi içinde bir adet sert kapaklı resim de çıktı.:+1:t2:

23 Beğeni

Sorunu çözdünüz mü bilmiyorum fakat maksat telefonla ulaşmak dışında ulaşmak ise instagram hesaplarından kısa sürede cevap verip yardımcı oluyorlar.

1 Beğeni

Sarah Maas kitapları epik fantastik değil miydi?

En fazla 20. kattan betona çakılırsın ama ayağa kalkarsan seni kimse kıramaz. :stuck_out_tongue:

1 Beğeni

Evet çözdüm tekrar teşekkür ederim :pray:

1 Beğeni

Amazon’dan son gelenler. Tahsin Yücel ve Milan Kundera HB Tıkla Kazan Kampanyasından…

24 Beğeni

Yok, Sarah J. Maas’in kitapları normal fantastik.

@Artorias farklı bir deneyim olabilir. :sweat_smile:

Hepsiburada’dan… Kenarı kıvrık gelmiş.

11 Beğeni

Ötükenin yüzde 50 indirimden 6 taksitle…
Brandon değişimden geldi eski baskıyı son gün gönderip yenisini kapabildim

15 Beğeni

Dün gece 3 gibi bir çılgınlık yapıp Bkm’den tamamı çizgi roman olan bir sipariş girdim. Geçtiğimiz 2 ay içinde sipariş ettiğim (farklı yayınevlerine ait takribi toplam 20 kadar çizgi roman ve 3,4 ayrı sipariş) hiçbir çizgi romanı temin edemediler. İnat mı oldu umut mu bilmiyorum bende ısrarla çizgi roman sipariş ediyorum :grin: bir sürpriz yapıp bu kez tamamını yahut çoğunluğu temin ederler umuduyla bekleyeceğim. Gelirseler isimleri değil kendi fotoğraflarını atarım. :grin:

25 Nisan pazartesi itibariyle tek bir cilt temin edilememiş. Bekliyoruz.

9 Beğeni

Forumda indirimli halini görünce aldım. Fiyatı hemen yükselmiş.

19 Beğeni

Denk gelen oldu mu acaba :slight_smile:

11 Beğeni

Dayanamadım ben de aldım, konusu çok ilgimi çekti kapağı da harika. Bu arada elde daha da güzel duruyor kapak, dokusu bence çok hoş.

29 Beğeni

D&R internet sitesinden %5+Paycell 20+Zubizu 20 indirimi ile 80 lira

19 Beğeni