Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Bkm kargom hala temin için beklerken daha sonra sipariş ettiğim Amazon ve Kitapyurdu karışık siparişlerim geldi. Bkm hala temin edecek :person_shrugging:Çocuk klasikleri 23 nisan günü Amazondan sipariş verene hediye idi. Seviyorum böyle şıklıkları gönlü oluyor insanın.

Dylan dog ülkemizde pek bilinmeyen çok keyifli bir fumetti. Ciltleri toplamaya çalışıyorum fakat saman kağıt baskı olduğu için özellikle ilk sayılar pek iyi durumda gelmiyor /sararmış yıpranmış oluyorlar. Buna rağmen mümkün mertebe toplayacağım gerçekten keyifle okuyorum çünkü. İlgisine tavsiye ederim.

Samuray 1.ve 2.ciltler maalesef piyasada bulunmuyor ; birkaç sahafta saçma sapan fiyatlara gördüm ancak baskısı olmayan kitapların 8-10 katı ücretle satılması durumunu/ fırsatçılığını desteklemem söz konusu olmadığından 1 ve 2.ciltleri almadım ki zaten farklı maceralar içeriyormuş. Komançi 1.cilt aynı şekilde fırsatçıların ellerinde okunmadan yıpratmaya mahkum. Ben sadece piyasada rahatlıkla bulunan diğer 4 cildi topluyorum. Blacksad ise 2. cilt elime ulaştıktan sonra tamamlanmış olacak.

14 Beğeni

Amazon.

40 Beğeni

Sanki buralar çok sakinleşti gibi…

10 Beğeni

Parça parça tek kitap göstermeye utanıyor insan. :sweat_smile:

10 Beğeni

“Gizli Dünya” DR - “Biz” HB.

37 Beğeni

Yürüyen kentler Dolap uygulaması üzerinden 2. el,
Starsight ise Hb’den.

29 Beğeni

Son 10 günde oradan buradan topladıklarım :grin:

42 Beğeni

34 Beğeni

Biliyorsunuz Blacksad 3 cildi bir arada bulmak kolay olmuyor genellikle 2.cilt heryerde bulunmakla birlikte 1.ve 2.ciltler zor bulunuyor. Bende tek tek toparladım. Bugün gelen 2.cildi hepsiburada üzerinden Kitapsan adlı satıcıdan etiket fiyatı ile aldım. İlk kez alışveriş yaptığım bu satıcı gönderimde bir gecikme yaşatmadı, teslim gününde teslim edildi. Temiz göndermiş, defosu yok ve patpata sarılmış şekilde geldi. Güzel bir alışveriş oldu keyifliyim.

16 Beğeni

Son zamanlarda tek tek, uygun fiyat denk geldikçe alıyorum. Yakında bunu da bırakasım var :slight_smile:

38 Beğeni

Ekonomi bizi o noktaya götürüyor. Eskiden benzin 8 lira çok diyordum şimdi 20 küsür oldu hiçbir şey değişmedi ilk birkaç gün millet bir şok oldu binmedi. Şu anda sanki fiyat 6-7 TL gibi herkes biniyor aracına. Söylemem o ki biz satın almayı bırakırsak bir şeyler değişir ama şu ortamda iflas ederler diye de korkmuyor değilim. Ben yine satın almaya devam ederim ama eskisi gibi de kapağı güzelmiş alayım demem. Geçen bir hesap yaptım sadece 2022 de 62 tane kitap almışım. Bunu en azından yılın yarısına kadar 70’e tamamlayıp bırakmak istiyorum. Sonrası Alllah kerim.

2 Beğeni

Maalesef ki durum bu. Kişisel olarak beni ekonomik anlamda kitap almak fazla zorlamasa da farklı pek çok giderin arasında bu parayı kitaba neden vereyim demeye başladığım bir dönem.

Artık her ilgimi çekeni almaktan ziyade devam ettiğim seriler/yazarları ya da ciddi bir elemeden geçirdikten sonra ciddi ilgimi çeken kitapları almayı düşünüyorum bende. Zaten çok okuyamıyorum :smile:.

1 Beğeni

Bende artık sadece çizgi roman vede takip ettiğim birkaç diziye ait (can kısa klasikler, yapı kredi Kazım Taşkent klasikleri gibi) sadece “ilgimi çeken” kitapları alıyorum. Almak istediğim birkaç özel cilt vb var bunun dışında alım yaptığım nadir oluyor.

Ayrıca kitaplığımı küçültüyorum sattığım kitaplardan gelen parayla yine kitap alıyorum. Sattığım kitaplar ortalama aylık kitap alımının yarısını karşılıyor. Çizgi romanlar tek cilt min fiyat 30-40 tl o da kupon, olağanüstü bir indirim varsa (bazı ciltleri alabilirsin) denk geliyor. Ortalama 50 tlden 10 cilt çr fiyatı azımsanacak bir miktar değil. Ayda yılda bir alsak tolare edebilmemiz daha kolay fakat ben ve anladığım kadarıyla bu forumdaki birçok kullanıcı da hiç değilse hemen her hafta 3,5 kitap alan insanlar. Yakında 3,5 kitapta alamayabiliriz buna da şükür.

6 Beğeni

Önceden okuyacağım zaman alırım dediğim için kitap toplamazdım. Artık uygun gördüğümü alıyorum. Haftaya daha pahalı olacak çünkü.

1 Beğeni

Ben de son zamanlarda maalesef artık bilim kurgu, fantastik eser almamaya gayret ediyorum çünkü ne de olsa kurgu ve fiyatları aşırı pahalı bir de seri halinde olduklarından dolayı insanda devam zorunluluğu bulunuyor haliyle toplam 400₺ ye hatta daha fazlaya bile bulabiliyor. Diyorum okuduktan sonra bir kenara ayıracağım ne gerek var deyip başka ihtiyaçlarımı karşılıyorum. Kitap okuma ihtiyacımı da dünya klasiklerinden veya modern klasiklerden karşılıyorum çünkü ucuz.

3 Beğeni

Alfa Kan Kitapları’nı yayınlamak konusunda pek istekli olmadığı gibi her geçen gün de zam yapıp duruyor. Sahafta böyle uygun fiyatlı iki kitaba birden denk gelince aldım. Çizgi Romanları Presstijin sitesinden aldım. Yiğenim doğum gününe bir sürü abidik gubidik manga istedi. Çocuğun doğum gününde temin edemedik falan deyip yollamamazlık yapmasınlar diye stoklu çalışan Presstijden söyledim. Bunları da aradan çıkarttım. Presstij inanılmaz bir paketleme yapıyor. Adamlar çizgi romanların uçları kıvrılmasın diye sert iki mdf tahtanın arasına koyup sonra kutulayıp gönderiyorlar :slight_smile:

36 Beğeni

Sorun olmazsa Clive Barker’lar kaça geldi diye sormak isterim

1 Beğeni

İdefix sepette %7 indirim ve 30 tllik indirim kuponu ile gayet uygun fiyata geldi .

8 Beğeni

Normal İnsanları 30-40 sayfa okuyup semavere attım yorumum bu kadar :slight_smile:

2 Beğeni

Aslında ben de bunu merak ettim. Güzel Dünya Neredesin oldukça başarılı görünüyor olsa da daha önceki kitabı Normal İnsanlar hem Goodreads hem 1000kitap’ta berbat puana sahip. Eğer o kitap kötüyse ve Güzel Dünya Neredesin çok iyiyse yazar gelişimi anlamında ufuk açabilir diye bilerek aldım.

Ama okunmayacak kadar kötüyse ne yaparız bilmiyorum.

4 Beğeni