Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

BKM

35 Beğeni

Gallant ben de çok almak istiyorum. İllüstrasyonlu mu nasıl görünüyor baskısı?

İdefix & BKM

34 Beğeni

Amazon, Hepsiburada…
Antik (Yunan, Roma, Yakındoğu) serisini zamlardan önce tamamlamıştım. Amazon’un 50 liralık indirim fırsatı ile birlikte Ortaçağ serisinin fiyatları uçmadan tamamlayayım dedim. Zamanın ne gösterileceği belli olmuyor.

34 Beğeni

Son zamanlarda aldıklarım. Amazon, kitapyurdu ve kitapçı karışık. Ketebe’nin klasiklere yaptığı tasarımı çok sevdim. Tamamını toplamaya niyetim yok ama bundan sonra almak istediklerime baktığımda Ketebe’yi de dahil edeceğim.

27 Beğeni

32 Beğeni

Sahafçıdan aldığım dört eser bir tanesi sağolsun hocam ücret talep etmedi. Çok almak istediğim Roma Tarihi’nde çok önemli bir yere sahip Edward Gibbon hocanın eseri. Diğeri de Kadir Mısıroğlu Üstad’in eseri…44 yıllık bir eser bu zamana iyi gelmiş…Tarih serisine devam ediyorum…

11 Beğeni

HB’nin Domingo indirimi ve kart puanları ile aldım.

Benim gördüklerim arasında en iyi 1984 uyarlaması.

37 Beğeni

İstanbul aile ziyaretimde kitapçı / sahaf turlarıyla toplayıp Hollanda’ya bavula güç bela sığdırıp 130 kadar kitap getirdim. Bunlar bir kısmı, kalanlar çocuklarla eşimin aldıkları.

Mine Söğüt imza gününe denk gelmem de harika bir sürpriz oldu…

39 Beğeni

11 adet gönderi şu konuya taşındı: Tartışma Köşesi

4 adet gönderi şu konuya taşındı: Tartışma Köşesi

3 adet gönderi şu konuya taşındı: Tartışma Köşesi

İthaki kitapları, Batman: Lanet 1. kitap ve King’in son kitabını idefix’ten almıştım. Kurt, Arkadaşım Dahmer ve Uyanış’ı amazon’dan, Lanet 2. ve 3. kitapları JBC sitesinden aldım. Ayraçlar da JBC’den.

37 Beğeni

İndirim konusunda da paylaştığım üzere Amazondan %80’e yakın bir indirim oranıyla almıştım. Bayağı büyük boy basılmış, görsellerin ön planda olduğu dolu bir içeriğe sahip.

22 Beğeni

32 Beğeni

Eksiklerim yavaş yavaş tamamlanıyor. :smiling_face_with_three_hearts::star_struck:
Amazon 50 TL kodu harika bir şey. Amazon, HB karışık güzel bir alışveriş oldu.

39 Beğeni

Türkiye İş Bankası Müzesi’nden bir hatıra :blush:

25 Beğeni

Hepsiburada ve Amazon karışık

32 Beğeni

27 Beğeni

Kitapmatik.

34 Beğeni