Benim de birkaç sel var hocam kendi sitelerinden mi aldınız? En uygun nereden alabilirim diye bakıyorum da.
Hocam bir kısmını kitapmatik’ten almıştım, sağ olsunlar bir buçuk ayda gönderdiler. Yeni çıkanları idefix’ten aldım. Sel’in kitapları liste fiyatı üzerinden %40 indirimde halen, indirim kodu ile daha uygun hale getirebilirsiniz.
Tamamdır. İdefix düşünüyordum ben de.
Hatta sizin aldıklarınızdan birkaçını da kitapmatikten almıştım ama benimkiler geleli 1 aydan fazla oldu.
Aynı yerleri kullanmışız öyleyse.
Hiç düşünmeden değişim talep edin hocam, ekonominin bu durumunda bizler bir şekilde bir yerlerden arttırıp kitap almaya çalışıyoruz, onlarda özenli şekilde gönderim yapmakla mükellefler.
Amazon’dan bana gelen kitaplarımdan genel olarak memnunum ama arada oluyor.
Mesela geçenlerde bir tane okunmuş kitap geldi, bir tane farklı bandrollü geldi, başka bir taneside sararmış şekilde geldi anında değişim talep ettim yenilerini gönderdiler.
Ha gerçi sararmış gelenin yenisi de aynı şekilde sararmış geldi daha fazla değişim doğru olmaz diye değiştirmeyi düşünmedim açıkçası.
Notos’un bu ayki sayısına denk geldim ve kapak konusu ilgimi çekince satın aldım. İçerik zengin olmuş. 36 sayfa bilimkurgu üzerine yazılmış yazılar var. Ve Ken Liu’dan bir öykü çevrilmiş. Bir göz atmanızı tavsiye ederim.
İçindekiler sayfasının bir fotosunu rica etsem, kolayınızda mı kitap ?
@BiblofilYouTube BKM’ye baktınız mı? Devam ediyor mu bilmiyorum ama 1-2 gün önce Sel için yüzde 50’ye varan diyordu ana sayfalarında.
Sepette yüzde 5/10/15 indirim ve Pokus iadesi de mi ne var galiba BKM’nin.
Amazon, Hepsiburada, Kocaeli Kitap Fuarı…
Selçuk Baran ve Sartre kitaplarını hediye etmek için aldım. Bela Çiçeği diğer Attilâ İlhan kitaplarından kısa olması ilginç bir tesadüf oldu. Üst üstte dizince fark ettim.
Bir an korktum. Ciltli baskıda böyle mi diye.
Kısa bir süreliğine olduğuna göre korkulan olmamıştır diye tahmin ediyorum Alper abi Tabi Jules Verne de olan fark gibi değil… Burada baya belli oluyor.
Korkulan olmadı.
Evet Kürkler Ülkesi’nde olan fark bu kadar belirgin değil.
1-2 tane yüzde 50 vardır belki. Normalde oran 35.
Teşekkürler, böyle düşününce değiştirmek için tereddütüm kalmadı artık. Kitaplar da oldukça pahalıyken üstelik insan daha fazla özeni istiyor kitap gönderiminde evet.
Amazondan bulaşık deterjanı alırken bunları da alayım dedim 1. fasikül hiçbir yerde yoktu, nadirde çok ucuza bulup aldım ama satıcı gönderme konusunda pek istekli değil gibi. İlk fasikül elime ulaştığında aklıma değişik bir fikir gelirse bunları Omnibus yapıp ciltlemeyi düşünüyorum. BOY!
Son zamanlarda satın aldığım kitaplar.
Cemile İdefix, Faust Hepsiburada, Çoğu Zaman Derbeder ve Seçilmiş Olanlar İlknokta’dan diğerleri Amazon’dan.
Çoğu Zaman Derbeder için 14.90 kargo ödedim ama buna rağmen diğer sitelerden ucuza geldi. Amazon beni, ücretsiz kargo limiti doldurmak için alışveriş yapma alışkanlığımdan kurtardı. Gözüme çarpan okumak istediğim kitabı 24 saat dolmadan ulaştırıyorlar, bu gerçekten harika bir alışveriş deneyimi.
YKY Komançi’nin birinci cildini bir türlü basamadı gitti ya. Serinin çizimleri inanılmaz güzel bu arada, iyi okumalar.
Uzun süredir beklediğim kitaplarıma nihayet bu hafta kavuştum. Bu kez Ankara, İstanbul ve Bitlis’ten geldiler.
Zaman Çarkı serisinin son iki kitabı ve Yeni Bahar’ı geçtiğimiz yıl Amazondan henüz bu kadar pahalı değilken 150/40 promosyonu ile almıştım.
Ay Bahçeleri, Şebeke Etkisi ve Sarmaşık’ı ilk çıktıklarında almıştım ama elime yeni ulaştı.
King, Kadim Kanunlar ve Üç Cisim Problemi serisini iki ayrı Amazon hesabından 150/50 promosyonu ile almıştım.
Belgariad serisini kutulu bekliyordum ama önemli değil, elime erken ulaşması teselli oldu.
Bunlar dışında İlk Nokta sitesinden ilk çıktığında aldığım Haşhaş Savaşı, On Bin Kapı ve 12,90 TL kampanyasından iki kitaplık kargom arkadaşımın unutması sebebiyle Ankara’da kaldı, sağlık olsun diyelim