Bugüne kadar hiç problem yaşamadım. Eve geçince sırf denemek için tekrar alışveriş yapacağım. Bakalım kaç günde gelecek. Şimdi yazarken aklıma geldi biz hafta sonundayız büyük ihtimalle pazartesi akşam şubeye gelecek salı günü dağıtıma çıkacaktır. Geçen haftaki siparişim böyle olmuştu. Denemeye gerek kalmadı.
Merhaba, teşekkür ederim. Dün gece fotoğraf atacaktım ama unutmuşum bu günde maalesef nöbetçiyim ama yarın atarım fotoğrafları.
Evet, sanırım baskısında genel bir sorun var.
@Artorias aslında ben de bugüne kadar sorun yaşamamıştım. Siparişlerim genelde hızlı bir şekilde kargoya verilirdi. Bu kez böyle oldu. Umarım bir kereye özgü olur.
Gün bitti akşam oldu ve İlknokta siparişim hâlâ kargoya verilmemiş, hâlâ temin edildi olarak görünüyor Sanırım sorun kargo firmalarının alım yapmaması değil.
Benim siparişimi kargoya verdiler bugün.
İlknokta özelinde demiyorum, neden kargoya vermemişler bilmiyorum. Sektörün artık çok içinde değilim ama kurumsal kargolarda son 1 -2 yıldır gönderenin günlük kargo adeti ve gideceği şubenin yoğunluğu vs olayları başladı.
Bu da benin Amazon Prime durumu. 2 Mayıs sipariş, bayram nedeniyle 5 Mayıs tahmini teslim - 16 Mayıs Kolay Gelsin’e kargonun verilmesi. - 20 Mayıs hala gelmedi.
İki veya üç kez sordum. Lojistik merkezinde, yogunluktan çıkamamış vs. dedileri.
Benimki paketleniyor olmuş bugün, heyecanla bekliyorum. Nerdeyse 15 gün oldu sipariş gelemedi ne aldığımı unuttum yahu.
Katillere Vakti adlı kitabı almış mıydın? Arkadaşım bu kitabı aldı ve onun kargosunda da problem var.
Katiller Vakti kitabında uzun süre tedarik bekledim ama tedarik tamamlandıktan sonra neden bir türlü kargoya veremediler bilmiyorum.
İlknokta. Kitaplığıma korku türünden biraz katmak istiyordum. Daha önce bu seriden alınmış 3 4 kitabım mevcuttu. @alper beyin konu içindeki önerilerinden yola çıkarak bunları aldım.
İyi okumalar.
Evet diziden en çok beğendiğim kitaplar belki 1-2 kitap daha ekleyerek bunlar.
Galiba bu dizinin kitapları için korku demek yerine tekinsiz - karanlık atmosfere sahip hikayeler demek daha doğru gibi geliyor bana.
Yok yok o anlamda demedim. Tabii ki siz nereden bileceksiniz . Daha önce konuştuğumuz için bu küçük sıkıntımı paylaşmak istedim sadece
Evet haklısınız. Korku diyorum ama ağız alışkanlığı, gerilim tekinsizlik daha çok uyuyor.
Bu arada bu tür şeyleri sevmemi sağlayan kitap yıllar önce okuduğum Ambrose Bierce’in öyküleri.
Edgar Allan Poe kendisinden daha güzel diye yorum yapıyorlar. Allan Poe’nun tüm öykülerini okumadığım için bişey diyemem ama bu yazarı da tavsiye ederim. Aynı kitabı Bordo Siyah hem İmkansız Öyküler hem de Böyle Şeyler Olabilir mi? ismiyle basmış.
Yazarın Kırmızı Kedi Turuncu kitaplardan çıkan “Epigramlar ve Şeytanın Sözlüğünden Okkalı Maddeler” kitabını okumuştum.
Benim okuduğum kitabı eğlenceli bir kitaptı. Şöyle maddeler vardı.
Antipati: Dostumuzun dostunun bizde uyandırdığı his.
Bağnaz: Katılmadığımız bir fikre inatla ve hararetle bağlı kimse
Sizin paylaştığınız kitabın Kapra ve Karbon baskıları aynı çevirmenden, sepete ekledim. İlk KY siparişimde alırım ben de.
Nereye yazacağımı bilemedim, burası uygun gibi geldi. Genelde amazondan aldığım kitaplarda herhangi bir sorun yaşamıyorum ama iki ayrı siparişimde kitaplar az hasarlı geldi. İkisi de Akılçelen’den Brandon Sanderson’ın iki ayrı kitabı. Hasar küçük olsa da gözüm sürekli takılıyor;
Sorum; değiştirmeye değer mi sırt kısmının altındaki hasar, amazon değişim yapıyor mu? 150/50 indiriminden aldığım için kararsız kaldım. İade edip tekrar alsam bile yine hasarlı gelme ihtimali yüksek mi olur ki İki Brandon kitabı da şansıma, depoda mücadele geçirmiş gibi gelince sorayım dedim.
Bence değiştirmeye değer. Amazonda siz bir sorun yaşamamış olabilirsiniz bu zamana kadar ama ben haftada 1-2 sipariş verdiğim dönemler her siparişimde en azı 1 kitabın hasarlı geldiğini hatırlıyorum. Kanımca üşümesinler diye koyulan kağıt pek korumadığı için taşıma sırasında hasar alıyor. Ben bunu çok çektiğim için acımadan değiştiriyorum, her seferinde de kitapları daha sağlam göndermeniz lazım diyorum ama değişecek bir şey değil gibi.
Teşekkürler yanıtınız için:) Değiştireyim ben de. Gözüm daha fazla takılmasın kitaplara İnsan heyecanlı heyecanlı kitap siparişi beklerken koliyi açıp hasarlı ürün görünce morali bozuluyor:/