İdefix verdiği 100 tl’lik kuponu iptal etmeden bir an önce kullanayım dedim Biraz da üzerine ekleyerek bedavadan az pahalıya geldi diyelim
Amazon
İndirimi haber verdiği için @Tharnel arkadaşımıza teşekkür ediyoruz. Çok uyguna gelmiş oldu. Ursula sevgime katkılarından dolayı da @SMTZHR beye sevgiler
Şu an okulda toplantıdayım ve patlamamak için kendimi zor tutuyorum.
Amazon 100 TL hediye çeki vermişti. (Galiba çok geciken bir siparişi iptal etmiştim ondan dolayı) 30 TL’de 100 TL üzeri indirim kodu tanımlanmıştı. Kitapları 3.16 TL’ye almış oldum.
Cidden ayakta alkışladım.
Abi az daha zorlasan Amazon sana para verecekmiş.
Vermiş zaten kargo daha pahalı.
Çek benim için de sürpriz oldu. Muhtemelen yılan hikayesine dönen siparişim ile ilgili bir özür olarak vermişler.
Uzun bir kararsızlık döneminden sonra nihayet karanlık kitaplığı toplamaya karar verdim. Geç olsun da güç olmasın. Sipariş Pandora’dan.
Halka’nın yeni kapağı ile gönderilmesi biraz canımı sıktı. Bu da güzel ama eski kapağı daha afili bulmuştum.
Puslu kıtalar atlası eski baskısı bende vardı geçen Amazon’da yeni baskı indirime girmişti,kodlarla beraber çok iyi bir fiyata gelince dayanamayıp yeni baskıyı da aldım.Kapak kalitesi olsun kuşe kağıt sayfalar olsun iyiki aldım yeni baskıyı .
@emintaner’in kampanyalar konusundaki paylaşımından görüp ben de Puslu Kıtalar Atlası Çizgi Romanını almıştım, teşekkür ederim. Cidden çok kaliteli bir baskıymış. Yurtdışında Hardcover Deluxe Edition diye satılan çizgi romanlar kadar kaliteli. 30’luk indirimle 95’e iniyor ki şu durumda cidden çok uygun bir fiyat.
Çizgi Roman hakkında çizeri İlban Ertem ile yapılmış şöyle güzel bir röportaj da var.
Uzun zamandır aklımda olan ama pahalı diye alamadığım kitaplar için idefix boykotumu kırmak zorunda kaldım.