Teşekkür ederiim, evet bir önceki alışverişimde almıştım öykü kitabını. Okumaya başladım, daha sonrasında romanıyla devam edeceğim. Kum Tefrikaları için çok heyecanlıyım
Rica ederim İyi okumalar o zaman, umarım seversiniz öykülerini
Yorumunuzdan sonra düşünebilirim ama şimdilik uzak duruyorum
Allah Allah Kaptan Grant’ın çocukları bu kadar kalın mıydı? Şaştım kaldım.
Ben de hiç beklemiyordum
Biraz YKY ağırlıklı bir alışveriş oldu
Amazon, Kitapyurdu, BKM ve Zebramo alışverişlerim.
Ciltliler biraz hasarlı geldi BKM den ama Selim Turan’ın kitabının birinci baskısı denk gelince iade etmedim açıkçası çokta önemli bir hasarı da yok gibi aslında ama biraz üzüldüm tabi
Yıldız Hikayeleri kitabını henüz okuyamadım ama keyfli duruyor görselleri çok hoş tavsiye edebilirim.
Benerler sizce nasıl @Erdal_01 hocam, kalitesini nasıl buldunuz? Ben bugün Alfa Cağaloğlu’nda inceleme fırsatı buldum ve hem kitapların boyutları şok etti hem de cilt kalitesi. Bildiğiniz 14x14 cm gibi bir şey neredeyse kitaplar. Ciltler de zamanında Atlas Dergisi’nin dergi ile verdiği ciltli rehberler gibi kolayca dağılacak gibi bir izlenim uyandırdı bende. Hadi bu ekonomide baskı kalitesini çok sorgulamıyorum ama bu boyutta kitaba bu kadar yüksek fiyat abartılı olmuş galiba, kağıt ile mi alakalı acaba?
Boyutu görünce ben de şok oldum. Ben kod, hediye çeki ve sepet indirimi falan uyguna aldım, benzer sayfa sayısı karton kapaklar bile bu fiyatlara ulaştı artık. Cilt kalitesi de zayıf olmuş maalesef. Dağılmaz ama öyle koleksiyonluk bir baskı da değil. Kağıdı beyaz Alfa’nın PKD bastığı kağıtlardan. Özel bir kağıt değil.
İdefix 200/50 indirim kodu, hediye çeki ve %7 sepet indirimi ile verdiğim siparişler.
Uzay Yolculuğu
İnternetten okuduğum ilk mangaydı. Uzun süre ikinci ve üçüncü cildin baskısını bekledim. Sırt kısımlarına bayıldım. Baskı kalitesi çok iyi
44’üncü baskıymış
Bizimkiler çevirirken bir şeyler mi eklediler nedir
Bir hafta önce yaptığım Amazon siparişim. Sabahattin Ali dışındaki iki kitap, Mng yüzünden anca bugün gelebildi. Kargo firmasını seçebilme gibi bir şans olsa harika olurdu.
Amazon’dan 100/30 indirimiyle aldığım kitaplar geldi. Parçalanmış İmparatorluk serisi hiç aklımda olmamasına rağmen alıverdim. Kutulu seri, indirimle 67,50 tl gibi çok uygun bir fiyata geldi.
Cingöz Recai serisinden ikinci kitabı da aldım. O da 23 liraya geldi. Kitapların çok temiz gelmesi ayrıca sevindirdi .