Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Haklısın, çok ince bir ayar gerekiyor.Ne çok ıslak ne çok kuru tam ortası olacak. :joy:

6 Beğeni

Amazon sayesinde ikisini 38’e aldım. :upside_down_face:

25 Beğeni

Sahaf alışverişim :smile: Margaret Weis ve Salvatore serim tamamlandı :+1:

32 Beğeni

Sağdan soldan parça parça topladıklarım. Aldığım ve okuduğum çocuk kitaplarını burada paylaşmasam da Terry Pratchett’ın ayrıcalığı var.

33 Beğeni

Amazon

32 Beğeni

Sabah ofise geldiğimde masamda bunları bulmak :slightly_smiling_face:

29 Beğeni

Yanlış başlık altında paylaşmışım :slight_smile:

4 Beğeni

Mutlu olunca benim de kafam karışıyor xd

8 Beğeni

Lacivertleri 1000 kitap istatistiklerimi geliştirmek için aldım. :slight_smile: Şaka bir yana 3-5 kitap daha önce gelmişti kalanların gelmesi bir aydan fazla sürdü.

Sinan Meydan kitapları İdefix’ten. Ciltli baskının tekrar çıkacağı yok gibi ( böyle dedim diye yarın ciltli duyurusu yapılırsa şaşırmam) ve fiyatları her ay artınca karton kapakları alayım dedim.

Alfa grubu kendi sitelerinden ve Jules Verne baskıları ile ilgili yeni bir durum olmuş. Kapaklarda olan jelatin benzeri kaplama bu kitabın kapağında yok.

Fotoğrafı ekliyorum ama muhtemelen anlaşılmyacaktır. Kapaklarda olan jelatin kaplama 34. kitapta yok. 33 kitaptır olan şey yok.

31 Beğeni

Selefon deniyordu galiba ona. Yakında kapaksız da çıkarsa kitaplar şaşırmayalım bari.

5 Beğeni

Kapaksız kitap birinci kitap ya da dizi - seri dışı tek bir kitap ise pek itiraz etmem herhalde :slight_smile: ama 33. kitabın ebatı farklı 34’ün kapak malzemesi değişince klasik Alfa saçmalığı oluyor.

Bu duruma @Ufuk 'un en sevdği tepki gibi tepki vereyim :slight_smile:

FQ-rLiEWQAELXLZ

16 Beğeni

Kapaksız ya da A4 kağıda basılmış kapak versiyonları çıkar çıkar sürpriz olmaz bana :laughing: Ekonomik nedenlerden dolayıysa eğer umarım diğer yayınevleri bunu örnek alıp o kaplamayı kaldırmaz. Ekonomik nedenlerle alakalı değilse Alfa ne yapmak, nereye varmak istemektedir? Denir :sweat_smile:

2 Beğeni

Alfa bu, pek şaşırmadım.
@J.S yeminle ben yazacaktım yakında kapaksız basarlar diye, benden çok yaşayacaksın :slight_smile:

2 Beğeni

Hepimiz uzun sağlıklı yaşayalım. Biraz da kafamız rahat olsa dadından yenmeyecek ama neyse :sweat_smile:

3 Beğeni

Pandora’dan…

29 Beğeni

18 Beğeni

D&R

30 Beğeni

30 liralık kupon vardı, sonunda kullandım.

11 Beğeni

Hepsiburada siparişim .Kampanya ve kupon ile çok iyi fiyata geldi .

26 Beğeni

38 Beğeni