Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Alper hocam sizin aldıklarınız bunlar mı acaba?

Amazon’da da 39-40 TL’ye sanırım 1. cildin 5 kitabı bulunuyor, emin olamadım. :slight_smile:

1 Beğeni

Evet. İdefix’ten o toplu baskıları aldım.

Tek tek almak yerine toplu baskı daha iyi olur diye düşündüm ben.

250-40 indirim için Google’dan bulduğum şu kodu kullandım. AVJIDE40

Aslında uzun zamandır ciltli baskı yeniden yapılır diye bekliyordum ama yapmadılar.

1 Beğeni

Peki kitapları dışarda görme fırsatın olmuş muydu? Teklilerine kıyasla bu toplu baskılarda puntoların ufalması gibi bir durum söz konusu olabilir mi?

Tekli baskıları görmedim.

Punto konusunda şu iki fotoğraf fikir verebilir. Diğer kitap İthaki Gölge serisinden Nüfus: 1280

7 Beğeni

Kitapyurdu ve İdefix

30 Beğeni

Amazon ve Kitapyurdu.

32 Beğeni

Kitabevi gezerken aldım :blush: Ferit Edgü’nün önsözü çok hoşuma gitti.

32 Beğeni

Keşke Hakan Günday’a da önsöz yazdırsalar. Onun için bayağı özel bir kitapmış. Kitaplarında belli oluyor zaten.

2 Beğeni

BKM

28 Beğeni

Aa, öyle mi? Hakan Günday okumadığım için bilmiyordum. Teşekkür ederim. :blush:

1 Beğeni

Ben ıslanarak eve vardım ama kitaplar 3 kat torbanın içinde kuru ve güvenli bir şekilde vardı :smile:

34 Beğeni

İdefix + Amazon

Birinci cildi nasıl buldum böyle hala anlamadım.

37 Beğeni

25 Beğeni

Kitapturdu Platin Günü indirimlerinden aldıklarım. Scooty Kargo, Pazar da dağıtıma çıkarmış. :slight_smile:

28 Beğeni

Amazon’dan aldım. Böll okumayı da erteliyordum sürekli, başlangıç yapayım dedim.

22 Beğeni

25 Beğeni

@Erdal_01 Sonunda geldi…:drooling_face:

Gecikme sebebiyle çok güzel bir fotoğraf ve ayraç seti koymuşlar.Uzun sürdü ama beklediğime değdi, baskı kalitesi gerçekten çok güzel olmuş.Tabi şömiz olsaymış tadından yenmezmiş. :sweat_smile:

22 Beğeni

Benimki de kargo şubesinde bekliyor beni, akşama ya da yarına kavuşurum. Çok güzel olmuş valla her şeyi unutturur elime geçince. :smile:

2 Beğeni

Gizli Dünya pahalıydı ama değerini hakeden bir kitapmış. Diğer kitaplar yine forumda tavsiye edilenler, kendi merak ettiklerim şeklinde.

Kitapları listeye ekleyip 1 hafta bekleyip kitapyurdu platin kampanyasından alacaktım ama kampanya biraz uydurma çıkınca aynı kitapları bkmkitap üzerinden çok daha ucuza aldım. Hafif tozlu olması dışında gayet temiz kitaplar geldi.

36 Beğeni

Presstij çok bekletti ama değdi. Baskı, kartlar, ayraçlar hepsi müthiş olmuş. :partying_face:

30 Beğeni