Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Merhaba. Mitoloji kitaplarını okumaya başlamak istiyorum. Daha önce yalnızca Neil Gaiman’ın İskandinav Mitolojisi kitabını okudum. Diğer ülkelerin, kültürlerin de mitolojilerini öğrenmek istiyorum. Bunun için sizin önerilerinize ihtiyacım var. Okuduğunuz ve beğendiğiniz mitoloji kitaplarını yazarsanız çok sevinirim. Ülke, kültür fark etmez. Şimdiden teşekkür ederim.

1 Beğeni

Bu konu başlığında okuduğum mitoloji kitaplarından bahsetmiştim, ilginizi çeken olur belki.

3 Beğeni

Çok teşekkür ederim.

1 Beğeni

Rica ederim. Bu arada İskandinav mitolojisini sevdiyseniz Loki’nin Müjdesi’ni tavsiye ederim. Bir de Cadının Yüreği, fena değildi. Keyifli okumalar.

2 Beğeni

Yine 30’luk kodlarla Amazon.

Bitkilerin Bildikleri: Bitkilerin görme, koklama, duyma, dokunma duyuları aracılığıyla neleri “bildiklerini” anlatıyor denmiş arka kapakta. Hem ilgimi çektiği için hem de Metis’in bilim serisine güvendiğim için aldım.

Cahil Hoca: Ranciere’in eğitim üzerine olan eleştirileri.

Berlin’in İlk Günleri: kolektif’ten yeni çıktı. Berlin Duvarı’nın yıkılmasından sonra ortaya çıkan müzik merkezli alt-kültürü inceliyor. Türkçe rap de aynı dönemde ortaya çıktığı için Türkiye’den giden göçmenlere ve Türkçe rap’e de değiniyordur diye aldım.

Portekiz: Çok övülen çizgi roman. Pek bir yerde de bulamamaya başlamıştım. Amazon’da indirimde görünce aldım.

Şarap Rehberi: Adı üstünde. İçiyoruz madem bilgimiz de olsun diye aldım :slight_smile:

24 Beğeni

Farklı hesaplara gelen 30 tl kuponları ile lacivert klasikler

İndirimi haber veren @poppiejean adlı arkadaşa teşekkürler. Taht oyunları güzel fiyata geldi

36 Beğeni

Ortaya karışık :grin:

38 Beğeni

Amazon.
@SMTZHR :smiling_face_with_three_hearts:

32 Beğeni

Kralların Çarpışması’nın özel baskısını o kadar çok bekledim ki artık yeter deyip umudumu yitirmiştim. Şimdi böyle karşımda görünce şaşırdım kitabı çıkardıklarını. Özel baskılarıyla seriyi okumak istemiştim ama Epsilon sağ olsun beni seriden soğuttu.

1 Beğeni

Ben de karton kapaklı olanı almak hiç aklımda yokken ciltlisini görüp alanlardanım.

1 Beğeni

@fortknoxt Teşekkürler. Gayet hızlı geldi. Yalnız bayağı ağır bir set, 5-6 kg vardır.

39 Beğeni

Rica ederiz ne demek. :smiling_face: :smiling_face: :smiling_face: Kağıt kalitesi de iyi.

3 Beğeni

24 Beğeni

Birbirinden güzel iki kadın… :heart_eyes:

39 Beğeni

32 Beğeni

Hepsi Amazon ve ~150 TL tuttu.

32 Beğeni

Can’lar Hepsiburada kampanyasından, diğerleri İdefix…

41 Beğeni

Sahaftan aldığım kitaplar. Conan Chronicles’ın içinde Robert Jordan’ın yazdığı Conan The Invincible, Conan The Defender ve Conan The Unconquered isimli ilk üç Conan romanı bulunuyor. Stainless Steel Rat, zamanında Metis’den yayınlanan Paslanmaz Çelik Sıçan. Eskiden çok güzel kapaklar yapıyorlarmış :slight_smile: Conan 50, Stainless Steel Rat 20 TL’ydi.

36 Beğeni

Presstij’in özel baskıları hariç 2 ay herhangi bir kitap almayacağım daha doğrusu alamayacağım.Bu son vurgunum…:smile:

BKM beni oldukça şaşırttı, Devlet-i Aliyye seti muazzam şekilde paketlenmişti, paketleme konusunda değişikliğe gitmişler veyahut tamamen şans eseri bu kadar korunaklı şekilde elime ulaştı.

@fortknoxt Haber verdiğin için teşekkürler. :laughing:

36 Beğeni

Güle güle okuman dileğiyle. Kampanyada bitmiş zaten

3 Beğeni