Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Hepsiburada

35 Beğeni

Hepsiburada Tıkla kazan + Hafta sonu Visa indirimi ile güzel fiyata bir eksik daha tamamlandı.

34 Beğeni

Ev, ocak, incir falan kalmadı. Her gün bir iki sipariş geçmeye başladım. Durdurmam gerek kendimi. :smiling_face_with_tear:

36 Beğeni

Yakında bir de Malazan ciltli patlatalım. Çok yakında. :shushing_face:

3 Beğeni

Pusudayım, ama onu karton kapak biriktireceğim galiba. Zaman çarkını ciltli aldığım günlerde değiliz :sweat_smile:.

3 Beğeni

Olsun karton kapak set yaparsın. :grin:

2 Beğeni

Amazon ve Hepsiburada

34 Beğeni

Birkaç ay önce vefat eden Robert Fisk’i biraz liberal bulsam da gözlemlerini gerçekten objektif buluyorum. Bu yüzden Büyük Medeniyet Savaşı uzun zamandır listemdeydi. Amazon’da 81 lira olunca aldım. Kampanya bölümünde paylaşan arkadaşa teşekkür ederim.

1Q84’ü de Hepsiburada’dan 86 liraya bulunca aldım. Kampanya bölümünde paylaşamadım çünkü sanırım sonuncuyu ben almışım ben alınca fiyatı fırladı.
Murakami hiç okumadım, bu kitabı merak ettiğim için aldım ama kim bilir ne zaman sıra gelecek çünkü ilk defa okuyacağım ve önyargılarım olan bir yazar için hacmi biraz göz korkuttu. :slight_smile:

29 Beğeni

Hep aldıklarımızı paylaşıyoruz, bu da Hepsiburada gönderiminin iade görselleri. Kitabın da hassas ürünler gibi sağlam gönderilmesi bilincini kavratana dek her türlü ezikte lekede geri göndermeye devam edeceğim. Bu kitap nezdinde şansımı daha sonra Amazon’da denerim.

23 Beğeni

Az bi para da değil bu kitap.

30’a almıştım tıkla kazan ile ama Amazon’da da 46-47 lira serinin iki kitabı. kampanyayla falan aynı fiyatlara inmesini geçtim, Amazon’da değişim çok daha kolay. Hepsiburada 1 kez inceleyip yenisini gönderene kadar Amazon o sürede 2 gönderim yapar, parayı da iade eder. Hasarda da kısmi yahut tümden tazmin seçeneği sunuyorlar. Babil ve Kitapsepeti falan da çok daha iyi HB’den.

3 Beğeni

27 Beğeni

31 Beğeni

Ben bu Alfa 3 Silahşörler’in beş kitabını ciltli halde 30/100 kampanyasıyla Amazon’dan almıştım, 2 kutu içinde hepsi sırttan ezilmiş halde gelmişti. Bir daha cesaret edemedim. Karton kapak gayet iyi ve sağlam şekilde ulaşmış görünüyor.

5 Beğeni

ben de amazon’dan aldım sıkıntısız geldi. sizinki üzücü olmuş.

1 Beğeni

Kitapyurdundan küçük bir şeyler. :slight_smile:

36 Beğeni

Amazon’dan.

38 Beğeni

Nihayet.

24 Beğeni

25 Beğeni

Sahaf

25 Beğeni