O zaman hiç zamanını boşa harcama almaya devam et.
Yok çift aldığımdan değil. Evlenince hepsi çift olacak ondan diyorum. Yoksa çetele hazır. Merak etme. Bunun dışında düşmedim öyle.
Rica ederim keyifli okumalar
Biraz değişik bir yorum olabilir ama aynı yayınevinden çıkan farklı tipte ve boyutta kitaplar hep beni rahatsız ediyor. Gözüme batıyor çok uzak yerlere koyuyorum hepsini. Oysa iş bankası, can yayınları(hoş can yayınları kalbi tutturabilse daha iyi olacak askljfsakjlf) vs. hep yanyana gelince mükemmel duran kitaplar.
Evet evet, bende de simetri takıntısı var ama alırken gözüm hiçbir şey görmüyor.
Belediye dağıtmış gibi herkes aynı 2-3 kitabı paylaşıyor, asabım bozuldu. 1-2 saat bakmayalım dedik neler oldu ya. Resmen Murphy yasası falan. Kediler. Vapurlar.
Neyse ki bayram tatile girdi araya
İlknokta, Amazon ve Ada Kitap. Diskdünya’da hiç cadı romanı okumadığım için onlara ayrı heyecanlıyım.
İçeriğini paylaşabilir misin?
D&R’dan aldığım kitaplar. Şimdi paylaşma fırsatım oldu.
Enstitü’yü paylaştığı ve almama vesile olduğu için @Seraphina’ya teşekkür ederim.
Çekmeye çalıştım ama ışıktan dolayı çok parlıyor yarın sabah net bir şekilde çekip yüklerim
Rica ederim keyifli okumalar.
Aslında D&R kampanyasını erken görenlerdenim ama oradan sadece Topşik ve Semboller & İşaretler kitabını aldım. Diğerleri Amazon’dan. Lacivert Klasikleri kod kullanarak aldım, 10₺ bile çıkmadı cebimden. Malazan’ın ikinci kitabını çekilişten kazanınca birincisini hemen sipariş ettim. Dün gece aldığımda 54₺ olan fiyatı ben aldıktan sonra 64’e çıktı diğer yerlerde 80 civarı o yüzden epey uyguna almış oldum.
İdefix’ten aldığım kitaplar geldi. Kitaplardan sadece bir tanesi hasarlı, diğerleri temiz. Onu da değişime gönderirim muhtemelen.