Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

O zaman hiç zamanını boşa harcama almaya devam et. :joy:

3 Beğeni

Yok çift aldığımdan değil. Evlenince hepsi çift olacak ondan diyorum. Yoksa çetele hazır. :relaxed::grin: Merak etme. Bunun dışında düşmedim öyle.

3 Beğeni

Rica ederim keyifli okumalar :blush:

1 Beğeni

İndirimi haber veren arkadaşlara çok teşekkürler, aldıklarımın büyük bir kısmı elime ulaştı. :star_struck:

38 Beğeni

35 Beğeni

Biraz değişik bir yorum olabilir ama aynı yayınevinden çıkan farklı tipte ve boyutta kitaplar hep beni rahatsız ediyor. Gözüme batıyor çok uzak yerlere koyuyorum hepsini. Oysa iş bankası, can yayınları(hoş can yayınları kalbi tutturabilse daha iyi olacak askljfsakjlf) vs. hep yanyana gelince mükemmel duran kitaplar.

1 Beğeni

Evet evet, bende de simetri takıntısı var ama alırken gözüm hiçbir şey görmüyor. :joy:

Benimki de geldi :partying_face:

38 Beğeni

Belediye dağıtmış gibi herkes aynı 2-3 kitabı paylaşıyor, asabım bozuldu. :smiley: 1-2 saat bakmayalım dedik neler oldu ya. Resmen Murphy yasası falan. Kediler. Vapurlar.

11 Beğeni

Sol taraf iş, güç, ekmek parası, sağ taraf keyfim için aldığım kitaplar.

42 Beğeni

Neyse ki bayram tatile girdi araya :slight_smile:

1 Beğeni

DienAr

AMAZON VE dondurmacı indirimi

34 Beğeni

İlknokta, Amazon ve Ada Kitap. Diskdünya’da hiç cadı romanı okumadığım için onlara ayrı heyecanlıyım.

35 Beğeni

İçeriğini paylaşabilir misin?

D&R’dan aldığım kitaplar. Şimdi paylaşma fırsatım oldu.

Enstitü’yü paylaştığı ve almama vesile olduğu için @Seraphina’ya teşekkür ederim.

17 Beğeni

Çekmeye çalıştım ama ışıktan dolayı çok parlıyor yarın sabah net bir şekilde çekip yüklerim :relieved:

1 Beğeni

Rica ederim keyifli okumalar.

1 Beğeni

Aslında D&R kampanyasını erken görenlerdenim ama oradan sadece Topşik ve Semboller & İşaretler kitabını aldım. Diğerleri Amazon’dan. Lacivert Klasikleri kod kullanarak aldım, 10₺ bile çıkmadı cebimden. Malazan’ın ikinci kitabını çekilişten kazanınca birincisini hemen sipariş ettim. Dün gece aldığımda 54₺ olan fiyatı ben aldıktan sonra 64’e çıktı diğer yerlerde 80 civarı o yüzden epey uyguna almış oldum.

30 Beğeni

İdefix’ten aldığım kitaplar geldi. Kitaplardan sadece bir tanesi hasarlı, diğerleri temiz. Onu da değişime gönderirim muhtemelen.

37 Beğeni

Elbette iade etmeyeceğim fiyatlar çok uygun teşekkür ediyoruz ama bu kitaplar iadeden gelenler olabilir mühür var:)

12 Beğeni