Bu bir skandaaal……
Benim de D&R indiriminden aldığım kitaplar geldi @Jekyll paylaşınca kitapları kontrol ettim hemen bir sıkıntı yok neyse ki Hepsi 66.50 tuttu
Evet, aynı kitaplar. Kabalcı’nın boyu bir tık daha büyük.
En son Sabahattin Ali’nin Yeni Dünya adlı kitabını satın aldım.
Sanırım 2018’di, hayatımda ilk kez o zaman Sabahattin Ali okudum. Öncesinde hiç okumamıştım. Popüler olana karşı duyduğum mantıksız önyargıdan dolayıydı. Herkesin elinde Kürk Mantolu Madonna’yı görünce “iyi bir kitap olsa herkesin elinde olmazdı” diyerek uzak durmuştum.
Sonra @magicalbronze 'un tavsiyesi ile okumaya karar verdim. Okuyunca haksızlık ettiğimi fark ettim. Kürk Mantolu Madonna, Kuyucaklı Yusuf ve İçimizdeki Şeytan’ı okudum. Geçenlerde yine kitapçıya yolum düşünde ilk önce Sabahattin Ali’nin eserleri gözüme çarptı ve tereddüt etmeden Yeni Dünya’yı aldım. Okuduktan sonra kitap hakkında yorum yaparım.
Hoş geldiniz hocam, sizleri tekrardan buralarda görmek mutlu etti. Yazılarınızı zevkle okuyan biri olarak bekliyor olacağım.
D&R vurgununun ganimetleri, 3 kitap 105 liraya geldi. Kargomsende bayramın son günü çalışıyor sanırım.
Bugün Mitoloji Atlası ön sipariş geçtim. Yanına kargo ücretsiz olsun diye çoktandır gözümün olduğu Once & Future 1 ve 2’yi de ekledim ama o son klikde içim yandı. Bir parçam koptu gitti sanki.
O çizgi romanları zamanında ciltli aldığıma çok seviniyorum ya. Kaliteli orijinal boyda basılmış fiyatı da o dönemde uygundu bence.
Keyifli okumalar dilerim. Suç Kitabını ben de almıştım malum indirimde. Bugün geldi kargo ama kitabın sırt kısmı paramparçaydı. Değişime yollanacak artık.
Teşekkür ederim. Korkuyordum depoda kalan sıkıntılı kitaplar mı diye ama sağlam geldi benimkiler. Sizin ki kötü olmuş. Ellerinde vardır umarım değişim olur iade olmaz. Önce teyit edin isterseniz müşteri hizmetlerini arayıp.
Mario Puzo’nun okuduğum kitabı çok beğendiğim için kitaplarını topluyorum.
Jules Verne ve P. K. Dick serileri topluyorum.
Bilim insanlarını @Leingrad tavsiye etti. Bence 40 liralık fiyatına göre baskısı, içeriği çok iyi bir kitap. Benzer kitaplar en az 100 liradan satılıyor.
Fitzek kitaplarını ise @Erdal_01 çok övmüştü. Amazonda tanesi 20 liraya satılınca hepsini aldım.
Şimdi Aile kitabının arkasını okuyunca Çukur dizisini anımsattı.
Mario Puzo kitaplarını birkaç kere alacakken vazgeçtim hep çevirisinin nasıl olduğunu bilemediğim için ama sen sevdiğine göre iyidir diye düşünüyorum.
Sekizinci Gece, Ruh Kırıcı ve Noah’ı okumadım henüz. Onun dışında hepsini severek okumuştum. Göz Koleksiyoncusu ve Yolcu 23 en sevdiklerimdi. Terapi kitabını da başlarda okumanızı tavsiye ederim.
E yayınları çevirileri ortalama üstü iyidir. Korkmayın, yapıştırın siparişi.