@HAKOYETO den aldığım çizgi romanlar.Her ne kadar elime geçip de parasını daha yollayamadığım için mahcubiyet duysam da çok iyi bir alışveriş olduğu kesin,tekrardan teşekkür ederim
Bu sene bazı derslerde kullanacağımız kitaplarmış bir nadir kitap hariç toparladım.YKY den olanların ise biraz hikayesi var.Annemin bir arkadaşı varmış yayınevinde yetkili ona söyledi hani %50 indirim ile verebilir diye ve adam para gereksiz gelsin alsın demiş geçen gün ve gittim dün almaya ve…
Dedi ki gel bir şey göstereceğim arkada 4 tane kitaplığa götürdü istediğini al sınırsız dedi.Ben de tabi bulabildiğimi istediklerimden ve taşıyabileceklerimi komple yüklendim geldim.Beleş ve sınırsız çok tehlikeli kelimeler.
Bunlar sessiz sedasız yeni baskı yapmış .Almak isteyenler bence kaçırmasın kitapyurdunda fiyatları çok uygun .işin ilginç yanı ilk kitap farklı bir yayınevinde basılmış .
Aynı kitabı aynı yayınevi olmasına rağmen bi sayfa 6 dan bas, bi inkılap’dan bas. Altın Yayınları zaten özensizlikte zirve. Nedir bu Stephen King’in Türkiye’de çektiği.
2 ve 3ü aldım ben de, teşekkürler. Kitapyurdunda ilk kitabın çevirmeni Mehmet Harmancı görünüyor, çeviri konusunda hassasiyeti olanlar uzak dursun. 2 ve 3’ün de Dost Körpe.