Ben hiç duymadım en fazla % 40 gördüm geçen ay Kitapsepeti’nde.
Şikayetimi oluşturdum. Haklarında 22.600 den fazla şikayet olmuş. Umarım geri dönüş yaparlar.
Valla %50’yi bir veya iki defa gördüm. %50 den kastım iyi bir indirim oranı yani %40+kod gibi bir şey.
Bu sabah elime geçti. Yeni inceleme fırsatı buldum. Pegasusun karton kapaklı kitaplarının kalitesine bayılıyorum cidden. En azından bazı yayınevlerinin aksine hakediyorlar fiyatlarını.
kesinlikle kolay kolay yıpranmıyor ben de aynı düşüncedeyim.
Bu da benim Amazon 100/25 alışverişim.
Kitaplar hızlı ve hasarsız ulaştı elime. Ama Otostopçunun Galaksi Rehberi nedense baya tozlu geldi. Islak mendille silince bir şeyi kalmadı tabi ama şaşırdım bir tek onun toz içinde olmasına
Animeleri muhteşem kitapları olduğunu bilmiyordum gerçekten kelepir denilecek fiyatlar almışsınız güle güle okuyun…
Kabalcı yayınları tarafından basılan seriyi aldım lakin ithakinin bastığı da güzel duruyor…Dune’nın hanedanlar serisini alayım mı almayayım diye tereddütlerim var bazıları iyi diyor bazıları kötü…
Veba Geceleri, diğer Orhan Pamuk kitaplarından uzun mu acaba, yoksa Sessiz Ev mi kısa?
Sessiz Ev kısa, 275 sayfa. Veba Geceleri ise 540 sayfa.
Yok, onu kastetmedim ben açıklayıcı bir şekilde yazamamışım, kusura bakmayın. Yeni kitabın boyu uzun gibi görünüyor fotoğrafta, onu sormuştum.
Boyutları aynı. Açıdan dolayı büyük gözüküyor.
Teşekkür ederim, kitaplıkta biri kısa biri uzun olunca sinirlerim bozuluyor da ondan merak etmiştim.
Almayı düşünmüyordum ama harcamam gereken Hepsiburada kuponum, kart puanı ve %50 indirim dahil 55 liraya gelince almış bulundum.
Bu kutulu versiyonu ben de almayı düşünüyorum ama Dost Körpe çevirisi forumda olumsuz olduğu için onun kararsızlığı var
Ben Fahrenheit ve Cesur Yeni Dünya’yı okumuştum İthaki’den ve rahatsız olmamıştım okurken. O yüzden aldım.
Kitap alacağım zaman indirime denk getirebilirsem bunu da alayım o zaman teşekkürler. Baskısı falan hoşuma da gitti