Çok güzel görünüyor buradan. Bu tür özel baskılar için kitabevine gidip inceliyorum, sonra karar veriyorum. Kağıt kalitesini hiç beğenmedim. Şu güzelim ürüne yazık etmişler resmen. Siz beğendiyseniz ne güzel tabii. Keyifle okuyun…
Sonunda kavuştuk Pamuk’la! Geçen ay başka bir kitabını okuduğum için hemen okumayı düşünmüyorum ama çok heyecanlıyım. Doppler’i de kargo bedava olsun diye bu siparişte aradan çıkardım. Hazır ikinci kitap da çıkmışken Doppler’i beğenirsem serinin kalanını da alıp okurum.
Bu arada Veba Geceleri 300 bin basılmış. Biliyorsunuz, ne kadar çok baskı adedi o kadar uygun maliyet. Parayı kıracaklar 540₺ sayfalık kitabı şu kriz ortamında 25-26₺’ye alabiliyorsam varsın kırsınlar parayı. Türkiye Orhan Pamuk alıyor ama okumuyor. Gereken değer de asla verilmiyor zaten. Umarım satışı da okuyanı da bol olur.
300 bin baskıyı görünce ben de şaşırmıştım. Bir yandan da bayağı ucuz diyordum, ucuzluğunun nedenini şimdi anladım.
Tamamı Amazon. Ölümcül Beyaz’ın kapağında şüpheye yer bırakmayan bir maket bıçağı izi vardı fakat Amazon aynı gün para iadesi yaptı. Diskdünya da resmen beni ağına düşürdü, her şeyi bırakıp onu alasım ve okuyasım var.
Stokta kalmadı mı? 20 k
Hayır onu demek istemedim. Sahaflarda bile çok nadir olan bir kitap. Satışa açılması sistem hatası.
Sahaflarda yüksek fiyatlara satılan ve piyasada bulunmayan pek çok kitap (Salvatore ve R.Feist kitapları) şu an Kitapyurdu’nda satışta görünüyor. Sepete ekledim ama sipariş vermeye elim gitmiyor, çünkü iptal edileceğini düşünüyorum. Sizce de iptal edilir mi?
Ben kimseye engel olmak istemem ama daha önce başka sitelerde çok oldu. Hepsi iptal edildi. Ben olsam sipariş bile vermezdim.
İthaki tüm vakıf serisini bastı mı zamanında? Yoksa oda mı sistem hatası? Hali hazırda çevirisi olan kitaplar mı şimdi bunlar?
Zamanında tüm seriyi bastı. Eski kapaklılar tam olarak bulabilirsen var.
Geçen ay sipariş sözü verdiğim için ekstra %5 iskonto daha yaptılar.
Natsuo Kirino - Çıkış, Peter Straub - Hayalet Hikayesi ve Koko, Neil Gaiman’ın kitaplarının baskısı yok diye biliyorum. Bakalım ne kadarı gelecek?
Edit:
Yolun Sonundakİ Okyanus hariç şaşırtmayacak gibi…
Bu sondu. Kitaplar geldiği gibi 3üz’de ağladıktan sonra kitap kampanya başlığına bakmayacağım. Diğerlerini de uzun zamandır almak istiyordum. Resimli Adam’ı çok merak ediyorum.
3üz’ün birisini hediye vereceksiniz sanırım, 2 adet sipariş etmişsiniz (Bazen yanlışlıkla fazla sipariş ediyorum, sizin de başınıza gelmesin diye…)
Şimdiden iyi okumalar dilerim.
Evet bir arkadaşıma aldım. Teşekkür ederim. Gerçekten de yanlışlıkla öyle olabiliyor bu yüzden yüz kere kontrol ediyorum.
Böyle durumlarda ben kapıda ödeme seçeneğini işaretliyorum ki “karttan çek, iptal olsun, iade et” süreci yaşanmasın. Zaten çoğunlukla iptal olduğu için kaybım olmuyor, çok nadir bir kitap da es kaza gelirse 6 TL kapıda ödeme ücreti çok batmaz zaten diye düşünüyorum.
@dieter 3uz gelince ilk iki sayfasını atar mısın? Çeviriyi merak ediyorum.
Abimin doğum günü hediyeleri . Bu alışveriş ile neden BKM’den kitap almamam gerektiğini tekrar hatırladım. İyi tarafı Danton’un Ölümü idi. Mitos baskısı Mitos’un kendi sitesi de dahil diğer sitelerde yok. BKM deposunda vardı sanırım. Ayrıca Ketebe’de de iyi indirim vardı. Fakat Osprey Komutanlar yıpranmış geldi. Her kitapta bir sorun var. Normalde başka zaman alacaktım ama her seferinde sepetten çıkarıyordum bu kitapları. 64 sayfalık kitaba 20 küsür lira vermek ağır geliyordu. Abim alınca alayım dedim
. Fakat kesinlikle fiyatı uygun. İçerikleri çok güzel.