Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

25 Beğeni

24 Beğeni

Haber veren arkadaşa teşekkürler dün verdiğim Amazon siparişi bugün ulaştı :pray:

20 Beğeni

Hazır amazonda indirimi yakalamışken pdf okuduğum kitapların bir kısmını da alayım dedim. Dün gece Başlangıç kitabını bitirdim bu kadar çabuk geleceğini bilseydim son 100 sayfada kendimi tutardım. Onun dışında Zaman Çark’ ları ve Zacharius Usta’ yı da okumuştum. Zaman Çarkı’ nı aslında dördüncü kitaba kadar okumuştum ilk ikisini aldım şimdilik diğerlerini de zamanla temin edeceğim. Bir anlık hevesle Dune’ un ilk iki kitabını da aldım hatta aklımda BKK yoktu aslında ama sonra hatırladım Dune’ lar da İthaki’ nin BKK serisindendi. Önce filmi izleyip sonrasında kitapları okuyacağım. Her zamanki gibi Modern Klasik ve HAY klasiklerinden de birkaç kitap aldım yine. Kitapların etiket fiyatı 334 TL’ ydı 142 TL’ lık promosyonla 192’ ye geldi.

21 Beğeni

İdefix siparişim .Kapağı çok beğendim .

22 Beğeni

@eleutheiros’a haber verdiği için teşekkür ederim. 20 TL’lik özür kuponla birlikte 30’a geldi. Aynı gün Hepsijet’te teslim edilip az önce elime geçti. Çift kat pat patla sarılmıştı. Sapasağlam geldi.

24 Beğeni

Genel bir kod mu var yoksa hesabına tanımlı bir kuponla mı alışveriş yaptınız. Ben de alayım güzele benziyor. :slight_smile:

2 Beğeni

Hepsiburada’dan beklenmeyecek korumada gelmiş :sweat_smile: iyi okumalar dilerim. Ben yazar, seriyi bitirmeden ya da ölmeden okumayacağım sanırım.

2 Beğeni

Süper Kitap siparişimin iptal olmasından sonra tanımlanan kuponu kullanmıştım. Genel bir kod yok bildiğim kadarıyla. :slight_smile:

Satıcısı Kitap365’ti. (Epsilon’a bağlı) Bu yüzden iyi paketlenmişti sanırım. :slight_smile: Teşekkürler tekrardan.

2 Beğeni

Şu yanlış fiyat girip iptal edilen kitaplardan dolayı mı geldi? İyi yapmışsın. Amazon’da 5 kuruş daha ucuz oradan alacağım sanırım. :stuck_out_tongue:

2 Beğeni

Evet, oradan gelen kupon. Size de iyi okumalar şimdiden. :slight_smile:

2 Beğeni

Kitap fuarı alışverişim

23 Beğeni

Bunlar da kızımın fuar alışverişi.

28 Beğeni

Hepsiburada’ nın ödeme seçeneklerinde (normal) havale seçeneği yok mu? Bilen var mı? Anında Havale diye bir yöntem var. Ben normalde mesela Kitapyurdu’ nda vb. siparişimi verdikten sonra bizzat bankaya gidip oradan ödemeyi yapıyorum ama Hepsiburada’ da böyle bir seçenek yok galiba. SSS’ de bununla ilgili açıklama var ama sipariş verirken göremiyorum.

1 Beğeni

Son zamanlarda çok sayıda kitap aldım ama bir türlü bir arada paylaşma fırsatım olmadı. Yanımdakilerden bir kuple paylaşayım bari.

İş Kültür modern serisini çok aksatmıştım. Hatta Orwell leri ciltli aldığımdan beri bir daha eser almamıştım. Epey birikmiş. Toparlamaya başladım mecburen.

33 Beğeni

Hepsiburada ilk defa şaşırttı, sadece bi poşete koyupta göndermemişler belki de büyük paket olduğu için koliye koyup göndermişler hasarsız geldi çok şükür. Haber veren arkadaşa teşekkürler çok uygun fiyata geldi ciltli set. :pray:

14 Beğeni

Amazon :partying_face:

36 Beğeni

Avengers: Cadılar Bayramı Özel çizgi roman D&R’dan, Dune kitapları Hepsiburada’dan, diğerleri Amazon’dan

32 Beğeni

Bir takım yeminler bozuldu. 2023 için 2 okuma kulübüne katılınca eksik kitapları tamamlayım dedim. Hazır elim değmişken Poirot setini de aldım, pişman değilim. Amazon’dan aldım hepsini.

25 Beğeni

25 Beğeni