Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Gençlik Yolculuğu 4-8 ve Vadedilmiş Yokyer 6, 1 yıldan beri baskısı yoktu. İdefix’te bulunca sipariş verdim ama hiç umudum yoktu göndereceklerine dair. Çünkü yeni baskı haberi de yoktu. İdefix nerden bulduysa artık 1. baskı olarak geldiler ve eksiklerim tamamlanmış oldu. :partying_face:

19 Beğeni

Yarın ciltli baskı geliyormuş, az önce sosyal medyadan gördüm.

Şaka şaka :joy:

2 Beğeni

İnkılap çok hoş, güzel ciltli baskılar yaptı ama bana ne, ben memur değilim, benim bahçe yok, benim maaş yok, çok hoş ama bana ne. :slight_smile:

4 Beğeni

120 tl ye %10 indirim ve 40 tl kupon olunca 100 e geldi

13 Beğeni

Amazon ve Idefix alışverişim.

22 Beğeni

Ankara kitap fuarı. Aklımdaki kitapların birini indirimin fazla düşük olmasından diğerini de çalışanla iletişim kuramamaktan alamadım :joy: En son boş çıkmayım diyerek çizgi roman taraflarına doğru gidip bunlarla fuardan ayrıldım.

20 Beğeni
  • Cengiz Aytmatov - Toprak Ana

• Hüseyin Rahmi Gürpınar - Gulyabani
  • Grigoriy Petrov - Beyaz Zambaklar Ülkesinde
  • Yukito Kishiro - Savaş Meleği Alita 5: İntikam Mevsimi
  • Türk Dili Dergisi - Nisan 1962 - Sayı 127: Günlük Özel Sayısı
16 Beğeni

Franz Kafka - Milena’ ya Mektuplar

8 Beğeni

İzmir kitap fuarından alınanlar. Bu fuar pek hoşuma gitmedi. İş kültür yüzde yirmi indirim nedir :slightly_smiling_face: Tamam çok bişey beklemiyorum ama zaten en düşük indirim her zaman o. Alfa pkd leri getirmemiş bile. Bunları da gitmişken birşeyler alayım diye aldım açıkçası.

28 Beğeni

İzmir Kitap Fuarı ilk gün alışverişim.

McKinty’nin son kitabını sıcağı sıcağına aldım.

11 Beğeni

Yine bi ton indirim olmasına rağmen bi ton para verdiğim kitaplar.

27 Beğeni

Senelerdir arayıp da bulamadığım bir kitaptı. (Bulamadığım derken ucuza bulamadığım :slight_smile: Yoksa sağda solda satıldığını görüyordum.) Amazonda uygun fiyattan bir adet stoklara girdi ne hikmetse. 40 TL indiriminden de faydalanıp aldım. Blade Itself bitince buna başlarım çok büyük ihtimalle.

28 Beğeni

25 Beğeni

Kırmızı kedi sitesinden. Geçen @alper 'den görünce baskısı tükenmeden bende alayım bir tane dedim :slightly_smiling_face:

27 Beğeni

İlk çıktığı zaman bana pahalı gelmişti, şimdi ise normal geliyor fiyatı. :slight_smile:

2 Beğeni

Aynen öyle. Nutuk’ta aynı şekildeydi benim için, şimdi ise gayet uygun geliyor baskı kalitesine göre fiyatı :slight_smile:

2 Beğeni

Bu alışveriş bilim kurgu üzerine olucaktı fakat son dakika Dan Brown %55 yakın bir indirime girdi.

29 Beğeni

14 Beğeni

Sahafta bulduğum kitaplar.

Invasion Of Body Snatchers Jack Finney’in en ünlü kitabı. Aslında bayağı bilinen popüler bir roman ve yine oldukça popüler film uyarlamaları var. Bizde baktığım kadarıyla malesef Türkçe’ye çevrilmemiş, çok şaşırdım.

The Lost Library Of Cormanthyr için goodreads’de ve reddit’de “D&D meets Indiana Jones” gibi yorumlar okudum, çok ilgimi çekti. Böyle fantastik gizemli kütüphanelerde geçen hikayeleri çok seviyorum.

27 Beğeni

Ucuzkitapal iş kültür yüzde 50 kampanyasından alındı. Siparişin 8. günü faturalandı kargoya verildi ve 9. günü kargo bana ulaştı. Beklediğim kadar gecikmedi. :slight_smile:

4 kitap yüzde 50 ile 240 TL. Bence sen de artık diğer yayınevleri gibisin. :slight_smile: Çok pahalısın İş Kültür.

Sinclair Lewis - Jack London kitapları bir araya gelmişken aklıma gelen bir şeyi anlatayım. :slight_smile:

Jack London Lewis’ten yetmiş dolara 14-15 kısa öykü taslagı alıyor. Bu taslaklardan birisi sonradan Suikast Bürosu olarak basılan kitap. London bu öykü taslağından yola çıkarak 20 bin civarı kelime yazıyor ancak romanı nasıl bitereceğini tasarlayamadığı için veya belki de hikayeden sıkıldığı için romanı yazmayı bırakıyor. Yıllar sonra -1960’lardı galiba- bu 20 bin kelimelik çalışmayı ise notlar ve müsveddelerden yola çıkarak Robert Fish tamamlıyor ve Suikast Bürosu basılıyor.

21 Beğeni