Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

@dalgado Tek tek paylaşıp flood yapmayın. Hepsini bir mesajda da paylaşabilirsiniz.

4 Beğeni

Hayırlı olsun, iyi günlerde sergileyin.

Biz de selam getirdik.

.

11 Beğeni

Ruhlar Labirenti’ni hangi siteden aldınız acaba?

1 Beğeni

kitap yurdu…sepette henüz, indirimi bekliyorum…platin üyeler için… eganba da 250 tl ön satışta.

3 Beğeni

bu görüntü harika çok zengin duruyor.

2 Beğeni

yine masrafa soktunuz beni…red kit i alıyorum…western filmleri 6 kitaplık farklı tür içinde imiş onları da alıyorum.bir saat kaldı onu bulmak mümkün mü?? teşekkürler.

2 Beğeni

Ben de o bakımdan sormuştum. Henüz kitaba indirim tanımlayan bir site yok. Acaba ben mi gözden kaçırdım diye düşündüm. Keyifli okumalar şimdiden.

2 Beğeni

image
westernleri seviyorsunuz

5 Beğeni

Tercih eder misiniz bilmem ama bkm kitap’ta %33, kitapsepeti’nde %40 indirimli satışta şu anda. Çıkış Tarihi: 20.12.2022 yazıyor ancak.

3 Beğeni

Kitapsepeti bulabileceğimiz en iyi fiyat sanırım. Serinin 3 kitabını 187’ye almıştım. Yeni fiyatlar üzüyor.

4 Beğeni

@Alladierre @Pennywise Hatırladığım kadarı ile kitapsepeti ile ilgili kötü bir tecrübem vardı. Ondan sonra bu siteden almamak için aklımın kenarına not etmiştim siteyi. Çok teşekkürler.
Şimdilik daha güvenilir ve hızlı sitelerin indirim yansıtmasını bekleyeceğim.

2 Beğeni

Amazon yine aldı paraları. :slightly_smiling_face:

20 Beğeni

Kitapsepeti son dönem çok düzeltti kendini, aşırı memnunum.

2 Beğeni

Fiyatlar epey indirimli ayrıca Paycell kart hepsiburada 150/30 iade var.

6 Beğeni

şaka gibi ya, yazarın kitap dizisini çıkarıyorlar çok harika ama insan sırtlarını birbirinden ayrı yapar mı? Önce yatay olarak alfa yazdılar sonra dikey yaptılar şimdi alfa yazısını kaldırıp sonra tekrar yatay yazarak getirmişler tebrikler

4 Beğeni

Bu sermayelere yakışmayan bir amatörlük sahiden. Sen ki tabiri caizse başa güreşen bir yayınevisin, hiç yakışıyor mu üç kuruşluk iş yüzünden sınıfta kalmak?
Yazık…

1 Beğeni

Amazon siparişim. 100/30 indirim koduyla Son Krallık 60 liraya geldi. Bu arada kötü çizilmiş görsel, kitabın şömiziymiş neyse ki. Asıl kapağı beğendim.

Barbarların Avrupa’yı İstilası ise fazlasıyla ilgi duyduğum bir döneme ilişkin. Kronik zaten kapak işini genelde iyi yapan bir yayınevi. Bu kapak da oldukça iyi olmuş.

24 Beğeni

Şu lanet olasıca Netflix logosunu gördükçe artık deliriyorum ya.Şömize zaten dizi görseli ve Netflix pulunu yapıştırmışsın bari içindekine yapıştıma.

7 Beğeni

yakında kitabın sayfalarının köşelerine yapıştıracaklar ‘‘okuduğunuz sayfa netflix dizizinin 2. bölümünün sonlarına tekabul ediyor’’ gibisinden

4 Beğeni

Bu arada seri 13 kitapmış artık hepsine mandalina etiketi gibi yapıştırırlar :rofl:

2 Beğeni