Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

İki ayrı kitapsepeti alışverişim geldi. Harry Potter film dehlizi kitabı 10 liraya ciltli versiyonu geldi. 100 lira üstü alışverişlerinizde sepette etkinleştirmeyle alabiliyorsunuz. Diğer kitaplar okumam gereken ve kitaplığımda da olmasını istediklerimdi.

29 Beğeni

Lisey’in Hikayesi’ninde tekrar basılmasıyla Stephen King için yavaş yavaş eksikliklerimi toplamaya devam edeyim dedim. Şuanlık kitaplığım da 42 kitabı var. İdefixten aldım Allah’a emanet kargolanmış paketleme çok kötüydü kargoda taşınma esnasında kötü davranılsa kitaplar ciddi hasarlı gelirdi iyi hoş matbaadan hatalı çıkmış olarak geldi Colorado Kid orası ayrı iadeye vaktim olmadığı için stokta tükenmeden yeni bir alışverişte tekrar alacağım

Buda kitaptaki hata

9 Beğeni

31 Beğeni

Sözde fantastik eser almmayı bırakmıştım ama brandon amca herşeyi değiştirdi.

27 Beğeni

Amazon.

29 Beğeni

Amazon.

21 Beğeni

idefix, siparişimi verdiğim gün kitapları paketledi. Birkaç gün sonra kargoya verdi.

Asteriks almayı düşünmüyordum. Ama biraz indirim olunca almaya karar verdim. Devamını getirebilir miyim bilmiyorum.

Alış verişin asıl amacı King’in kitabını almaktı. Yanına ithaki’nin yeni çıkan bir kitabını eklerim diye düşünmüştüm. Ön siparişi yoktu. Zaten uzun zamandır İthaki’nin yeni çıkanları, stokta yoklar.

34 Beğeni

Amazon yurt dışı siftahım. Tek ve gerçek Idefix ile Hopdediks’i buluşturduk. Yanlarında Tenten ve şurekası :blush:

35 Beğeni

Haber veren arkadaşa çok teşekkürler. Özellikle bu fiyata cidden çok güzel bir eser.

20 Beğeni

İdefix siparişim .:+1:t2:

28 Beğeni

Kıraathane Siparişim.

14 Beğeni

Laputa Kitap’tan. Bir dolu hediye kitap, kartpostal ve ayraç da yanında, sağolsunlar. Nazar boncuğu olarak Küçük Karanlık Kitaplar’dan biri yerine Liman Müdürü iki tane yollanmış. Bir süre kitap alımına dur derim bu partiyle birlikte artık.

19 Beğeni

Ciltli Solaris’in kalitesi nasıldır acaba? Şömizi var mı tam anlayamadım.

2 Beğeni

Şömizi yok maalesef İthaki kapsül serisi gibi .

2 Beğeni

image

4 Beğeni

Kıskançlıktan çatladım veee…ben de red kit ve asterikslerimin yanına bunları aldım…yılbaşı hediyesi yaptım kendime… :confused: :face_with_diagonal_mouth:

7 Beğeni

26 Beğeni

Sonunda kusur içermeyen bir kitapla 2. değişimin ardından bugün kavuştuk. Geç olsa da sevindirici. Bu süreçten edindiğim izlenim ise en azından meramını anlatmak veya değişim için iletişim kurmak konusunda ilknokta fena bir noktada değil. Müşteri temsilcisi ile hızlı bir şekilde iletişim kurup aksiyon alınabiliyor. BKM Kitap ve türevi siteler gibi bin takla atmak zorunda kalsak daha kötü olurdu.

2 Beğeni

5 Beğeni

Yılın son kitap alışverişi.

29 Beğeni