Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

“Bu son alışverişim” diye diye, üst üste yaptığım alışverişler. :skull: Buzun Anıları, Yanan Tanrı ve Yürüyen Şato serisi İlk Nokta indiriminden, Efsaneler serisi de Hepsiburada’da 100’e düşmüştü, foruma yazmıştım hatta. :upside_down_face:

27 Beğeni

Tek kitaplık küçük bir alışveriş.

11 Beğeni

İlknokta %50 indirimden.

22 Beğeni

Güle güle okuyun. Bu indirim döneminde hızlı çalışmışlar demek. Veya çok talep olmadı indirimlere.

2 Beğeni

Teşekkür ederim. Ben ilk saatlerde siparişi verdim hemen. Ondan kaynaklı olabilir belki. :slight_smile:

2 Beğeni

İlknokta İthaki indiriminde yarını beklesem mi bilemiyorum. Var mıdır yeni kitap acaba…

1 Beğeni

Var var olmaz mı? :slight_smile: Bir Gölge bir BKK…

Bu kitap seri, biraz aklımızı karıştırdı.

8 Beğeni

Evet, Callahan Günlükleri’ni az önce Yeni Kitaplar başlığında gördüm. Yazarı bilen arkadaş var mıdır bize bilgi verse :slight_smile: Kitap alınır mı?

2 Beğeni

İthakiden bilimkrgu klasikleri ve karanlık kitaplık serilerini takip etmeyi bıraktım. Ama bu iki seri hala takibimde.ilknokta indiriminden alınanlar. Ama birisi çalışan arkadaşa söylesin o patlayan poşetler kitapların üstüne koymak için değil. Kitapları onun içine koymak için var. :slightly_smiling_face: Not:Harita baya büyükmüş.

17 Beğeni

İlk defa Hoffmann’dan bir kitap okuyacağım. Hep ilgimi çeken bir yazar olmuştu. Persler kitabıbının 45 tl olduğu gerçeğini de hala sindiremedim.

8 Beğeni

Kitapyurdu’ndan gelenler…

Bunlar da yine Kitapyurdu’ndan…
University of Illinois - Turkish Studies kitaplığına eklenecek.

Herkese keyifli okumalar :slight_smile:

32 Beğeni

Hocam Alfa indirimi vardı ben mi kaçırdım? Kalan PKD kitaplarımı ben de toplamak istiyordum, kaçırdıysam üzülürüm :confused:

1 Beğeni

Hayır, kaçırdığınız bir indirim yok :smile: Platin üyelik indirimi dışında bir indirim almadım. Yurtdışına sipariş olunca gönderim yapan çok fazla opsiyon yok maalesef. Gönderene mahkum oluyoruz büyük ölçüde.

1 Beğeni

image
image
image

10 Beğeni

Keşke satın aldığınız kitapların diğer arkadaşlar gibi size gelen kitaplar oldukça fotoğraflarını paylaşsanız. Böyle pek inceleme, kitapların fiziksel baskılarını vs. görme durumumuz olmuyor.

5 Beğeni

tamam diğerleri için öyle yaparım…

4 Beğeni

BKM siparişim .

20 Beğeni

25 Beğeni

British History’i çok merak ettim.

1 Beğeni

içinden bazı resimler koyarım yarın…

1 Beğeni