“Bu son alışverişim” diye diye, üst üste yaptığım alışverişler. Buzun Anıları, Yanan Tanrı ve Yürüyen Şato serisi İlk Nokta indiriminden, Efsaneler serisi de Hepsiburada’da 100’e düşmüştü, foruma yazmıştım hatta.
Güle güle okuyun. Bu indirim döneminde hızlı çalışmışlar demek. Veya çok talep olmadı indirimlere.
Teşekkür ederim. Ben ilk saatlerde siparişi verdim hemen. Ondan kaynaklı olabilir belki.
İlknokta İthaki indiriminde yarını beklesem mi bilemiyorum. Var mıdır yeni kitap acaba…
Var var olmaz mı? Bir Gölge bir BKK…
Bu kitap seri, biraz aklımızı karıştırdı.
Evet, Callahan Günlükleri’ni az önce Yeni Kitaplar başlığında gördüm. Yazarı bilen arkadaş var mıdır bize bilgi verse Kitap alınır mı?
İthakiden bilimkrgu klasikleri ve karanlık kitaplık serilerini takip etmeyi bıraktım. Ama bu iki seri hala takibimde.ilknokta indiriminden alınanlar. Ama birisi çalışan arkadaşa söylesin o patlayan poşetler kitapların üstüne koymak için değil. Kitapları onun içine koymak için var.

İlk defa Hoffmann’dan bir kitap okuyacağım. Hep ilgimi çeken bir yazar olmuştu. Persler kitabıbının 45 tl olduğu gerçeğini de hala sindiremedim.
Kitapyurdu’ndan gelenler…
Bunlar da yine Kitapyurdu’ndan…
University of Illinois - Turkish Studies kitaplığına eklenecek.
Herkese keyifli okumalar
Hocam Alfa indirimi vardı ben mi kaçırdım? Kalan PKD kitaplarımı ben de toplamak istiyordum, kaçırdıysam üzülürüm
Hayır, kaçırdığınız bir indirim yok Platin üyelik indirimi dışında bir indirim almadım. Yurtdışına sipariş olunca gönderim yapan çok fazla opsiyon yok maalesef. Gönderene mahkum oluyoruz büyük ölçüde.
Keşke satın aldığınız kitapların diğer arkadaşlar gibi size gelen kitaplar oldukça fotoğraflarını paylaşsanız. Böyle pek inceleme, kitapların fiziksel baskılarını vs. görme durumumuz olmuyor.
tamam diğerleri için öyle yaparım…
British History’i çok merak ettim.
içinden bazı resimler koyarım yarın…