Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

idefix

18 Beğeni

Amazon siparişlerim.

16 Beğeni

Ekran görüntüsü 2023-01-19 223417

@Artorias sonunda aldım. :joy:

15 Beğeni

Dikkat et Adana il sınırlarına girince erimesin. :man_dancing: :joy_cat:

4 Beğeni

Yazın olsaydı korkabilirdim ama şu an ne sıcak ne de çok soğuk bir hava var. Korkudan kargoyu iş yerine söyledim. Eve gizlice sokma seansları tekrardan başladı. Bu gidişle tek kitabı bile eve gizlice sokacağız.

12 Beğeni

Kız arkadaşım var onunla kitaplığımı birleştirdim desene? Bunu duyunca aile fertleri al şu 200 TL’yi arkadaşınla bir çay için bile derler. Böylelikle kitap bedavaya gelir. :rofl: :yum: Bak sana şipşak çözüm buldum hadi yine iyisin.

7 Beğeni

8 Beğeni

12 Beğeni

Karikatürkiye’yi nereden aldınız?

1 Beğeni

Nadir kitaptan aldım.

1 Beğeni

Kapra’nın şu baskılarını çok merak ediyordum. Çeviri kitapları için bir değerlendirmem yok, o konuda bir şey diyemem ama Türk klasiklerinden bu baskılarda ne yayınlarsalar alırım.

Tek kitap fiyatları : 19.90 TL
Platin üyelere: 17.91 TL

Not: Çeviri kitaplarının çevirileri iyi - kötü bilmiyorum. Bu konuda bir tavsiyem yok.

20 Beğeni

Çok güzel baskılar gerçekten, çeviri konusu benim de kafamda soru işareti ve dediğiniz gibi Türk Klasikleri de bu baskıdan yapılsa bu fiyatlarla kaçmaz.

2 Beğeni

Balzac’ın Goriot Baba çevirisi Mehmet Can Uğur (Cem 'in bazı Poe, Lovecraft ve Sherlock seti çevirmeni) çevirisi olduğu için onu da almıştım. Bugün yarın o da gelir. Muhtemelen ara dil çevirisi, farklı asıl dilden çeviriler var zaten kitaplığımda.

Kapra’nın bu baskılarında olan çeviri kitaplarında çevirmene göre bakıp alırım ben…

2 Beğeni

Bunlar bez cilt mi yoksa sert kapak mı? Gerçi sert kapak gibi duruyor.

1 Beğeni

Sert kapak.

2 Beğeni

İyiymiş. Sert kapak olması benim için daha iyi. Akşam Kitapyurdu’nda bi’ inceleyeyim kitapları, sanırım ben de alırım bazılarını.

2 Beğeni

İthaki’nin eski- sert kapak Kapsül serisi ile aynı mukavva cilt ve ebatlarda.

16 Beğeni

Kapsül serisinden hiç kitap almadığım için kıyaslayamıyorum. BKK ile karşılaştırırsak?

1 Beğeni

Ebat olarak biraz daha küçük. Cilt zaten aynı değil.

6 Beğeni

Fena değilmiş. Çok küçük değil. Akşam bi’ sepet yapayım.

2 Beğeni