Yaptığını beğendin mi?
Dünkü ilknokta kargomun içinde Yürüyen Şato Serisi, kağıt kapak sipariş etmeme rağmen ciltli olarak geldi. Yapılan yanlışlığı İthaki’ye bildirdim, onlar da ürünlerin hediyeleri olduğunu bildirdiler. Teşekkürler İthaki
Kitapyurdu ve Amazon alışverişim. Ayın 16’sında sipariş verdiğim halde Amazon’dan gelmeyen bir tane kitap kaldı. Bu hafta sonuna kadar gelmezse siparişi iptal edeceğim.
Amazon, İdefix, BKM, Kitapyurdu ve Hepsiburada’dan aldıklarım.
Ve İşte Zaman Savaşını Böyle Kaybedersin kitabı sitede ciltli yazıyor olsada ne yazıkki karton kapak geldi.
Kral katili güncesi
beklenen kitap çıkarsa almayı düşündüğüm bir seri
Bence çıkmaz. O kitap yazara “yük oldu” gibime geliyor. Bana yük olan kitapları ben çile çektirip okumuyorum şahsen. O yazarsa saygı duyarım ama bence yazmaz hahah.
Yük olacağını tahmin etseymiş keşke de hiç yazmasaymış Sonuçta bu bir seri, devam kitaplarını görmek için okuyor insanlar. Saygı duyuyorum ama bu yazarın okurlarına saygısızlık yaptığı gerçeğini değiştirmiyor.
Ya adam bayağı Twitch 'te pijamalarıyla D&D oynuyor
Beklenen ama yazılmayan kitaplar konuşulunca aklıma Yaşar Kemal’in yazılmayan Akçasaz üçlemesinin son kitabı Anavarza geldi.
Bir söyleşide kafamda diyordu ama acaba hiç kağıda yazmış mıydı? Umarım yazmıştır bir şeyler ve bir gün defterler -notlar vb. diye yayınlanır
Güneş Olan Kız’ı yakın zamanda okursanız veya okumaya başlarsanız bi’ yorumunuzu alırız
Bu sene gelecek inşallah. Sen de dua zincirine katılırsan çok müteşekkir oluruz.