Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Sahaf… Dorsai çok övülmüş, onu çok bekletmeden yakın zamanda okurum sanırım.

28 Beğeni

Kelebeğin devamı banko var onu da okuyunuz.

3 Beğeni

Rica etsem linki alabilir miyim?

1 Beğeni

7 yıldır ha bugün ha yarın diye diye en sonunda istifa etmemin şerefine kendime aldığım hediyeler.

36 Beğeni

24 Beğeni

15 Beğeni

Yeşim Şehri’nin devam kitaplarını basacaklar mı çok merak ediyorum.En az 3 yıl olmuştur bu basılalı.

2 Beğeni

Ben de aldıktan sonra fark ettim ne yazık ki. Serinin sonraki kitapları daha da güzelmiş bir de :smiling_face_with_tear:

1 Beğeni

Ben geçenlerde Yayınevine bu konu hakkında bir soru iletmiştim, normalde geçen senenin sonlarına doğru çıkacakmış anca erteleme olmuş. Şuanki plan 2023’ün ilk çeyreğiymiş, inanırsan tabii :smiley:

2 Beğeni

Banka hesabıma korkudan giremiyorum…:roll_eyes::joy_cat:

17 Beğeni

Babam bir youtuber kitabının ikincisini almışsınız birinciyi okudunuz mu yorum alabilir miyim?

1 Beğeni

Hayır okumadım.Zaten 3 sayılık bir mini seri ondan diğeri de çıktıktan sonra toplu okuyacağım.

2 Beğeni

Çok teşekkür ederim .İyi okumalar.

2 Beğeni

Bununla ilgili bir konu başlığı açıp bir ‘‘reading order’’ ve ufak tefek bilgilendirmeler yapmak istiyorum aslında ama zaman büyük sıkıntı. Belli bir sırası yok, belli bir kuralı yok, her yazar ayrı kafadan çalıyor, kendi içinde tutarlılığı bile olmayabiliyor. Evrenler yada karakterler sık sık ‘reset’ ‘reboot’ yiyebiliyor. Zor işler baya. İnternetteki herkesin listeleri filan da çok farklılık gösterebiliyor.

Bu gibi listeleri paylaşabileceğimiz bir konu açsak iyi olacak sanırım çünkü çizgi romanlardan çoğu kişi bu yüzden ve fiyat yüzünden uzak duruyor ancak içine bir girdiniz mi benim gibi ‘artık fantastik epik hikayeler yok yeğenim nerde o eskiler’ diyenler için baya kompleks ve güzel dünyalar evrenler sunabiliyorlar. Ya da artık epik bir fantazi deneyimlemek için tuğla gibi 10 kitap okumaya mı üşenir olduk bilmiyorum :smiley:

5 Beğeni

Bence mutlaka böyle bir konu başlığı açılmalı ve öncülüğünü de siz yapmalısınız :smile: :smile: Beklemedeyiz :slightly_smiling_face:

3 Beğeni

Yok öyle hazıra konmak hadi bakalım iş başına. :partying_face:

8 Beğeni

Kidega yüzde 45- yüzde 50 indirimlerinden.

Faust resimsiz. Özel baskıya sahipseniz ve tüm Ötüken klasikleri almıyorsanız bu baskının alınmasına gerek yok bence.
Mansfield Öyküler, HAY baskılarından farklı olarak kronolojik olarak sıralanmış.

27 Beğeni

Mansfield cilt oyun hamuru gibi, ezilmis. 100-200 liraya kitap satiyorlar, ayni urun bardak canak oldugunda gosterdikleri ozeni gostermiyorlar. Urunun kotuyse strafora sar kardes. Yoksa saglam cilt yap.

5 Beğeni

Eskiden koli koli kitap aldığım paraya bir kitap alabildim ama uzun zamandır baskısı olmadığı ve standart kitaptan daha cüsseli olduğu için sesimi çıkartmayacağım :grimacing:

21 Beğeni

İçinden birkaç görsel paylaşabilir misin? :drooling_face:

2 Beğeni