N. K. Jemisin kitapları gibi bunları da uzun süredir izliyorum. Yayın evi ile konuşmadım ama ilk iki kitap Türkçe’de yayınlanalı çok uzun zaman oldu. Üçüncü kitap ise orijinal olarak çoktan yayınlandı ama yayın evinden ses soluk yok.
O zaman iade edeyim ben en iyisi .
1,5 ay içerisinde aldığım kitaplar. Böyle biriktirip fotoğraf çekince tüketim çılgınlığımı net bir biçimde görüyorum ne yazık ki.
Merhaba, Kaybetme Sanatı’nı nereden aldınız acaba? Kırmızı Kedi’den bulmuştum sadece, ben bakalı biraz oluyor tabii. Farklı bir alternatif varsa almak istiyorum.
Sizin kararınız, ben sadece gözlemlediğim durumu söyledim. Yayın evi gelecekte üçüncü kitabı çıkarabilir de belli olmaz. Işıkgetiren kitabını da yayınlamalarını beklemiyordum ancak yayınladılar.
Fidan Kitap’tan aldım. Ben aldığımda %50 indirimliydi, şu an %40 ile 84 TL ile satılıyor. Linki bıraktım
Çok teşekkür ederim
Hocam muhteşem kitaplar atmışsınız. İyi okumalar dilerim.
Üniversiteler kapanınca evde geçirilecek vaktim bayağı bir artacak ve ondan dolayı da çizim hobimin üstüne düşmek istiyordum uzun zamandır ondan dolayı bu çizim kitabıno aldım.Normalde 400 ama Amazondan 290 a aldım.İnanılmaz bir kitap,ciltli ve beyaz kağıda.Diğerleri de devam serilerim için.
Harika gözüküyorlar bayıldım.
Çizgi Roman Dünyasına ne zamandır giriş yapmak isteyen ve hep okuma sırası nasıllar diye kafam karışıp bırakmış biri olarak artık azmettim günler, haftalar, aylar DC evreni okuma sırası üzerlerinde çalışmalar yapıp (halen yapmaktayım) artık bunu bir hayatımın parçası haline getirmeye karar verdim.
Çok karmaşık ve süreklilik arz eden bir iş bu. Dc evrenin 70-80 yıllık bir geçmişi var.
Benim başlangıç noktam 1986-1988 yılları. Modern Age başladığı ve bir çok kahramanın orijin hikayelerinin tekrar elden geçirilip yazıldığı (özellikle Frank Miller Batman Year One bu konuda mihenk taşı oldu) dönemdir.
Her neyse aşırı pahalılık ve temin imkanlarının kısıtlı olması nedeniyle çoğunlukla dijital olarak okumakla birlikte elimden geldiğince ve buldukça satın alacağım.
Bunlar amazon.com.tr’den satın aldığım 2003-2011 arasında (new 52 kadar) yayınlanan Superman/Batman serisinin Omnibus ları.
Bende sizinle ayni sorunu yaşayip bunalıp bırakmıştım. Ciltler harika gozukuyor link paylaşırsanız çok sevinirim. Liste konusu çok karışık malesef bende işin içinden çıkamamıştım.
İlkçağ Felsefe Tarihi serisinin üçüncü kitabı, Platon’a kıyasla anlaşılması çok daha güç olan Aristoteles’e giriş yapmak için en uygun kitap galiba. Ahmet Cevizci’nin kitaplarının da anlaşılabilirlik bakımından kolay olduğunu duydum umarım öyledir.