Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Campbell biyoloji kitabı. Kızıma liseye giderken hediye olarak almıştım. Ders kitabı yerine bu kitaptan çalışırdı. Şimdi Odtü Biyoloji’de.

19 Beğeni

Ne güzel, başarıları daim olsun. :heavy_heart_exclamation:
Ben de haşır neşirim kendisiyle ortaokuldan-liseden beri. Ben de tıp mezunuyum :blush:
Daha iyi bir baskının elimde olmasını istedim, fiyatlar da artıyorken. Biyoloji adına, en sağlam kaynaklardan biri.

4 Beğeni

Aslında tıp okumak istiyordu ama istediği Hacettepe Tıp için puanı yetmedi. 20 - 30 puan eksiği vardı. Başka okulu da istemedi. Bir sonraki sene hem daha yüksek puan yaptı. Biyolojiyi de sevdiği için tercihi Odtü oldu.

2 Beğeni

Efsanevi bir kitap gerçekten. Hem keyifli okunuyor hem de aydınlatıyor. Ben de Campbell ile çalışırdım lisedeyken. Bu arada ben de MBG okudum, ODTÜ’de bir hocanın yanında staj da yapmıştım hatta. Sanırım bir trend gözlemliyoruz bu konuda hahah. Ayrıca tebrikler kızınıza da, yolu açık olsun :hugs:.

5 Beğeni

Başarılar dilerim, kendisini de tebrik ederim. :blush: Çok sonraları fark ettim ben de aslında MBG’de veya Biyoloji’de mutlu olabileceğimi. Çok da geç değil henüz ama epey de yorgunum.
Böyle daha mutlu hissedeceğine eminim, biyoloji beni de mutlu ediyor çünkü :blush:

2 Beğeni

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

2 Beğeni

Palme’yi ilk kez duyuyorum sanırım. Kapağındaki çiçek de Lotus bu arada. :blush: Alfaların boyu aynı mı?

2 Beğeni

Aynı. Ben heyecandan eşitlemeyi unutmuşum. Benim de dikkatimi çekti sinir oldum. :sweat_smile:
Palme akademik kitaplarda iyi iş çıkarıyor. Bende Moleküler Hücre Biyolojisi, Histoloji gibi birçok kaynağı daha var. Fantastik alanına yönelirse ilk işim sana haber vermek xd

4 Beğeni

Palme… 10.sınıfa kadar hayatımda olan bir yayıneviydi. Sonra dil sınıfı seçince komple kurtuldum ve evet KURTULDUM diyorum çünkü cidden sevmiyordum Biyoloji ,Matematik falan komple ama benim gibi bir isteksizi bile derslerden geçirdiği için cidden iyi bir yayınevi olduğu kesin :sweat_smile: :joy:

4 Beğeni

Test kitapları biraz yoğundu, eski basımları hele. Yeni yeni biraz daha güzel ve düzenli oldu. Ama gene de gerçekten kalitelidir :blush:

3 Beğeni

Metro serisini %50 indirim ile aldım. Diğer kitaplarda ise 2.kitaplar %50 indirimli gelmiş oldu.

25 Beğeni

Çoktandır gözümün olduğu bir kitaptı. Sahafta 20 TL’ye buldum :slight_smile:

Kitabın içine DLC koymuşlar :rofl:

26 Beğeni

@anwalt adlı arkadaşa haber verdiği çok teşekkürler. Saramago’nun kitapları oldukça uygun fiyat geldi.

25 Beğeni

Saramagoların hepsi birbirinden güzel. Keyifli okumalar dilerim :slight_smile:

3 Beğeni

Çok teşekkürler :smiling_face: (20 karakter)

2 Beğeni

Keyifli okumalar dilerim. Acaba Saramago indirimi devam ediyor mu ve nereden aldığınızı öğrenebilir miyim?

1 Beğeni

Teşekkürler. kirmizikedi.com üzerinden 8 Mart’ta sipariş verdim ancak fiyatlar değişmiş. Aldığımda şu şekildeydi:

4 Beğeni

Teşekkürler yanıtınız için. İndirimleri kaçırmışım maalesef :sweat_smile:

2 Beğeni

İzmir kitap fuarından aldıklarım. Hepsini pazarlik yaparak %50 ve %60 civarı indirimle aldım. Kafamda indirim oranlar genelde düşük oldugu için sadece gezmek vardı ama sonuç bu oldu. Çocuk kitapları zaten çok uygundu.

30 Beğeni

İzmir Kitap Fuarı

30 Beğeni