Zebramoda 20 TL’ye cücük boy misery buldum. Normalde etiket fiyatı 14 Euro
Bunların ingilizceleride mi varmış!?!?!?!? Yayınevi falan nedir? Can yayınları gibi bir seri mi bunlarda?
Flipback diye geçiyor bunlar. Hodder’dan çıkan bunlar var. Penguin gibi diğer yayınevlerinin kendi flipbackleri de var.
Teşekkürler, keşke ülkemizde ana seriler ve ana yayınevleri böyle bassalar. Dünyanın en kullanışlı şekli kitaplar için.
Basıldı böyle ama basım şekli telifli olduğundandı sanırım pahalıydı.
Can Yayınlarını kastediyorsan eğer o mini kitaplar Hollanda da basılıp buraya geliyordu. Euro üzerinden kur artınca fiyatlarda arttı ve şu an tekrar baskıları yok. İlerde nolur bilemem.
Ben can yayınlarını uzun zamandır topluyorum. Bayağı kaliteli (son kitaplara doğru kağıtta değişiklikeler falan yapılmış onlar hariç) basımlar bunlar. Dolar Euro sonrası kesildi tabi ama kesinlikle harika bir okuma deneyimi sunuyır
Teşekkürler
@Sis Evet kitap jelatin ile geliyor ama kitapyurdu sadece kargo poşeti ve dışına sadece ince bir karton sardığı için kitapta küçük izler var ama çok umursanacak kadar değil. Ancak bu kadar indirimli almasaydım sadece çok fazla ödediğim için değişim isterdim. Daha önce de etiket fiyatının yüksek olduğunu belirtmiştim, aldıktan sonra da bu kararım değişmedi. YKY HAY baskıları gibi sadece boyut biraz daha büyük o kadar.
Kitabın kurgu tarzı farklı, o yüzden resimleri genelden farklı olan bölümlerden almaya çalıştım.
600 lira etiketi var ama konusuna dair bir fikrim yok.
Bunu görmeseydim alırdım sanırım.
@MelihAntepli Önceki mesajın sonuna kitapla ilgili olarak arka kapağın resmini de ekledim.
Kitabı gözden geçirdim. Yapısı ile ilgili şunu söyleyebilirim. Bu kitaba en yakın kitap Bitmemiş Öyküler kitabı. Onda da bölüm sonlarında açıklamalar vardı. Açıklamalar ve öykü arasında gidip geliyordunuz. Bu kitabın tarzı da öyle. Sadece açıklamalar kitabın her yerinde sadece belirli bir bölümün sonunda değil. Yer yer gazete mantığı, yer yer bulmaca dergisi mantığında. Düz bir yazı şeklinde yazılabilecek bir kitabın sürpriz unsurları yazım ve baskı şekli ile sağlanmış gibi duruyor. Louis-Ferdinand Céline’in iki kitabında yaptığının günümüz zamanına uyarlanmış şekli de denilebilir. Okumadan gözlemlediklerin bu kadar.
Aldığınız kitapların baskı güzelliği her seferinde beni mest ediyor…
Keyifli okumalar dilerim…
Çok teşekkürler. Size de bol keyifler
Babamın doğum günü hediyesi İkinci kez okumak istiyordum bu sene, tek kitaptan okurum artık.
Bu dergi de uzun zamandır almak istediklerim arasındaydı, sonunda benim oldu. Göz gezdirdim ve harika başlıklar var. Okuyacağım bu aralar. Marcel Proust’la ilgili ne varsa topluyorum
Bu sefer 24 saat geçmeden siparişimdeki diğer kitaplarla beraber tedarik edildi.
@emintaner Size de haber vermek isterim.
Yeni baskısı Delidolu’dan çıkmış ama 150 tl etiketi var.İndirimle ile bile en fazla 100 e düşüyor.Ben de Dolaptan baktım 25 e buldum,kargoyla falan 55 e geldi.İkisinin çevirmeni farklı sadece.Yani 2 katını ödemektense eğer çevirisi biraz daha kötüyse bile bunu okumayı tercih ederim.
Çok teşekkürler ancak Hepsiburada üzerinden satın aldım, hâlâ beklemekteyim.
Ben de bu aralar tekrar okumak istiyordum. Twitter’ı bir açtım karşımda bu paylaşım var.