Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Oradaki cadıları kıskanmıştır. :smile:

3 Beğeni

Amazon ve Hepsiburada

23 Beğeni

Ben de 2’yi okudum kaldım. Devam edecektim de kitaplar Maraş’ta kaldı. Sonra bakarız artık.

Malazan’da da 1 den sonra devam etmedim. Bir iki tane daha basılmasını bekliyorum zira insan cidden unutuyor. Şöyle 5 kitabı olsa devam edeceğim Malazan’a.

Esasen bunların hepsi bahane. Ben son 5-6 yıldır pek fantastik okumuyorum ki eskisi gibi. Asıl olay o :slight_smile:

1 Beğeni

Kdega.

Kronikler geldi, Koridorları beklemeye devam. :slight_smile:

“Birinci Dünya Savaşı Tarihi” kitabı lise ders kitapları gibi, beğendim. :slight_smile:

42 Beğeni

Napoleon da çok güzel görünüyor. :yum:
Benim de bir üçlüm var Kronik’ten beklediğim, kargoya verilmiş, gelince paylaşmaya karar verdim. Epeydir aldıklarımı paylaşmıyordum. :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Bence satın aldıkça kitaplarınızı paylaşın. Ben forumda en çok kitabı bu başlıkta keşfettim.

6 Beğeni

Kidega

31 Beğeni

Amazon. :arrow_down:

NEUROMANER için ne zamana toplanılıyor, ona göre okuyacağım. :see_no_evil:

21 Beğeni

Kidega %50 ithaki indiriminden aldıklarım. Şu dört kitap 270 küsür tuttu. Eskiden bu fiyata koli koli kitap alırdım. İthakiden eksikleri tamamlamak bir hayli zorlaşacak belli ki. Gerçi sadece ithaki değil hepsi çok pahalı ama neyse.

Ayrıca “Callahan Günlükleri” kitabı diğer kitaplara göre gözle görülür şekilde kısa. Herkeste böyle miydi yoksa ben korsan mı almışım :sweat_smile: :sweat_smile:

27 Beğeni

24’ünde başlayacak etkinlik.

3 Beğeni

Teşekkür ediyorum. Başlıyorum hemen. :nerd_face:

3 Beğeni

Benim de Kidega kargom geldi. Ama İnfografik hasarlı geldi. İade olacak mecbur. İndirimi kaçırmış oluyorum.

2 Beğeni

Benim Kidega’da bugün geldi. İlber Ortaylı kitaplarını o fiyatlardan alabilmek iyi oldu.

1 Beğeni

Eskiler -yeniler, ben de olan baskılar aynı ebatlarda gibi.

20 Beğeni

Kitaplar Barnes&Noble, şömizler Kraken Books…

Herkese keyifli okumalar :slight_smile:

65 Beğeni

Niall Ferguson’un Rothschild Hanedanı seriymiş. Öğrenmiş oldum.

26 Beğeni

Aldığım kitabın kitap kapağı da sıkıntılı gibi duruyor. Bildiğimiz tarzda değil gibi bir de boyu da kısa olunca insan şüpheye düşmüyor değil :joy: :joy: Demek ki bana kusurlu bir “Callahan Günlükleri” düştü :sweat_smile:

2 Beğeni

Ben seriyi beğendim fakat çok beğendiğim serileri sonraya saklamak gibi bir huyum var. Bu sebeple erteledim.

@BiblofilYouTube Ben okuyorum ya. Aslına bakılırsa ben son birkaç senedir ne bulursam okuyorum.

3 Beğeni
  1. William Gibson - Neuromancer

1. Martha Wells - Kaçak Telemetri
  2. Isaac Asimov - İkinci Vakıf
  3. Willam Beckford - Vathek
18 Beğeni

İdefix’te 150 liralık hediye çekim vardı. Kargo ücretsizken bunu kullanmak istedim. İndirim kodları olmayınca kitaplar yüksek fiyata geldi. Petros Markaris’e şöyle bir göz atıp yazarın tarzını tanımaya çalışacağım öncelikle. Bu kitap, yazarın ilk romanıymış ve 90’lı yılların ortalarında yazılmış.

25 Beğeni