Teşekkürler öneriler için
Wunderwaffen’in cilt bir ve ikisi varmış aslında, ben bilmeden direkt cilt 3’ü almışım
Neuromancer’ı aldım etkinliğe hazırım
Sevgili @Agape nin güzel yardımları ile İzmir Kitap Fuarı’nı deprem bölgesindeki çocuklarımız için böyle kapattık.
Bu görseldekilere ek olarak Kurt Vonnegut - Galapagos kitabını da aldım. Artık uzun bir süre kitap alışverişi yapmayı düşünmüyorum
Dedi ve 2 gün sonra yine kitap aldı.
Yok yok bu sefer kararlıyım. Okunacak bir sürü kitap oldu düşüncesi anksiyetemi tetikliyor artık
Benim gibi ciltli baskıları seviyorsanız şayet Elric kitaplarının citli baskılar gelebilir. Haberiniz olsun.
Gerçekten mi? Ne olur gerçek olsun.
Forumun atasözü…
Bu her gün akşam çok yedikten sonra artık diyete başlıyorum diyip sabah kahvaltıda diyetini bozmakla aynı kapıya çıkıyor ya asla duramıyorsun illa evine bir kargo gelecek…
İnşallah gerçek olur.
Kesin İnançlılar çok ufuk açıcı bir kitaptır. Bazı şeylere farklı bakmanızı sağlar. Görünce yazmak istedim. İyi okumalar
Son zamanlarda aldıklarım. İlk üçünü Üsküdar Sahaflardan aldım. Diğerleri Kitapyurdundan. İlk defa Pinhan’ın Felsefe serisinden(Dil ve Mit) bir kitap aldım ve baskısına bayıldım. Aynı şekilde Ketebe’nin Exlibris dediği serisinden de ilk kitabımı aldım ve onun da baskısına bayıldım. Ketebe bu serinin kitaplarını numaralandırıyormuş. Bendeki 168. O kadar tatlı duruyor ki elimde, okumaya kıyabilir miyim bilmiyorum
Ben de bir kaç kere önerenlere denk gelmiştim. Merak uyandırmıştı. İlk fırsatta okuyayım o zaman.
Hilal Şehrini arkadaşım almış ucuza görünce ki hiç tarzı değildir bu tarz genç-yetişkin yazarlar dedim bari bana gönder ve içine bir Corto çizgi romanı koyarak göndermiş.Mangalar ise Beşiktaşta bir işim olunca normalde işletmeyi pek sevmesem de bazı nedenlerden ötürü çizgi roman mağazaları birkaç tane var o yüzden dibine kadar gitmişken 2 tane eksiğimi alayım dedim.
Bunlar da özel bir aylık kutudan çıkan bir kitap baskısı ama aslında sadece dışında başka bir şömiz var ve kenarları boyanmış o kadar. Bir daha almam yani ucuz bir şeu değil he tasarım güzel ama bütçemi zorlayarak almam bir daha
Amazon ve idefix alışverişim. Valis serisi ne zamandır aklımdaydı, Lost’u tekrar izlemeye başladım, Benjamin Linus’un okuduğunu görünce bu bir işaret dedim
Benim Nöyromensırım da geldi. Malazan’dan sonra etkinlik için ona geçiş yaoacağım.
Opus, Orkun Uçar’ın en yeni eseri. Eski günleri anımsatacak mı göreceğiz.
Kitaplar oldukça korunaksızdı. İkiz Kod dışında hasarlı kitap yok şansıma. İkiz Kod’un bir köşesi kıvrıktı. İkinci el izlenimi verdi bana. Sanki çalışanın biri okumuş kitabı yerine koymuş.