Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Teşekkürler. Ne yazık ki içindekiler kısmı yok ancak kitap üç bölümden ve bu bölümlerin alt başlıklarından oluşuyor.

5 Beğeni

Amazon’dan aldığım kitaplar geldi, İri Memeler’in 10 cm tozla kaplı olması dışında kitaplar sorunsuzdu. :smile:

Ek olarak hard disk ihtiyacınız varsa Amazon’da WD 8 tb nispeten piyasa fiyatının altında indirimle satılıyor, 3600’leri gördüğüm için 2900’lük fiyatı makul geldi…

29 Beğeni

Hep heves ediyorum ama 8 TB hard diskin yarısını dolduramadan bozarım kesin diye almıyorum. Şimdiye kadar aldığım tüm hard diskler bozuldu 2-3 sene sonra :d

1 Beğeni

Ben de amazondan aldığım kitaplarda benzer sorunlar yaşadım. Birkaç tanesi üzerinde sökülmüş etiket artıkları ile, birkaç tanesi de saçma paket seçimi nedeniyle, uçları yıpranmış geldi. Müşteri hizmetlerine göz göre göre nasıl böyle gönderebildiklerini sordum. Sistem tamamen makineleşmiş, gören bir göz yokmuş. Sonuç olarak, zaman zaman böyle kitaplar alacağız…

4 Beğeni

Sonuçta sıfır ürün alıyoruz ve kondisyonunun iyi olması lazım. Aynı durumları çokça yaşadım ben de amazon tarafında. Özellikle indirim oluyor kitap elime ulaşıyor ancak kitap rezalet durumda ve indirim bitmiş. Gelen kitap rezalet durumda ise yaptığım şey ise hiç değişim vs ile uğraşmadan stok varsa aynı kitaptan fiyata bakmadan tekrar alıyorum. Elime geçen kitaplardan da kondisyon kötü olanı iade ediyorum. Kafayı yetirttiler bana artık. Amazonun umursamamazlığı yüzünden yüzlerce kitap kir pas içinde ve bazıları direkt hasarlı. Önceden üşendiğimden iade vs ile uğraşmıyordum ancak yetti cidden. Çözümüm ancak bu oldu. Ancak dördüncü gelen kitabın düzgün kondisyonda olan siparişlerim oldu benim. Şaka gibiler cidden.

4 Beğeni

Bende Harry Potter seti için aynı kaydı oluşturdum hala bekliyorum Amazon stoklarına girmesini :smiley:

2 Beğeni

Ben bu sekilde yuzlercesiyle ugrastim. Ama simdi tertemiz bir kutuphanem var. Tasindigim sehirde hic bu sorunla karsilasmadim ama dusuncesi bile caydiriyor insani. Bes aydir yatirimi kitap yerine henuz zamlanmamis oyunlara yapiyorum; cok da uyguna, guzel topladim.

2 Beğeni

Kitapbulan, amazon ve kitapyurdu

Amazondan aldığım Ian M Banks ve Arthur C Clarke kitaplarında 300TL üzeri %20 indirim vardı.

41 Beğeni

Cagester 1 i Hp den biriken para puanlarım ile 20 küsüre zaten bir kaç hafta önce almıştım,Amazonda da 2-3 Tl inince ve başka hiçbir sitede de o kadar ucuz olmayınca aldım Mary Grave 2 ile beraber.

15 Beğeni

Hocam Rest Of The Robots’ın içindeki tüm öyküler Complete Robot’ın içinde de var. Eğer özellikle bu seriyi tamamlamıyorsanız belki onun yerine Robot Visions veya Robot Dreams de tercih edilebilir. O derlemelerde Complete Robot ile ortak olan hikayelere ek olarak Complete Robot’da olmayan 1-2 öykü daha var.

5 Beğeni

Teşekkürler bilgilendirme için. Complete Robot 'un Rest Of The Robots’u kapsadığını bilmiyordum. İade ederim onu.

1 Beğeni

James Corey’in Enginlik serisi harika görünüyor. Ah İthaki ah❗️

Keyifli okumalar.

Edit: Yabancı basımların en beğendiğim yönü kapak dizaynı. Kitap ve yazarın adı, seri boyunca hep aynı yazı tipinde ve aynı boyutta, aynı hizadadır. Hem Corey hem de Banks kitapları özellikle.

7 Beğeni

Amazon

31 Beğeni

Solaris nasıl bir kitap öyle ya? Sırtın üst kısmına bakınca ciltsiz, alt kısmına bakınca ciltli bir kitap gibi görünüyor. :slightly_smiling_face:

4 Beğeni

Yabancı yayıncılar cidden özen gösteriyor. Bizde de bir yazar adını dahi oturtamıyorlar.
İthaki mezarlığı diye de bir sayfa açmak lazım aslında.

23 Beğeni

Karton kapağa çeyrek şömiz. Ben de kendileriyle yeni tanıştım :slightly_smiling_face:

3 Beğeni

İthaki, Alfa, Altın’ın Dan Brown kitapları. Hangi birini sayalım ki.

2 Beğeni

Çok güzel gözüküyorlarrrr

3 Beğeni

Hocam Alfa’nın günahlarını niye İthaki çekiyor? :smile:

7 Beğeni

İthakinin Enginlik serisine devam etmemelerinden galiba arada kaynadı :smiley:

2 Beğeni