Kavgada yumruk sorulmaz. Artık kime denk gelirse.
Benimki de bugün gelir herhalde, ilknokta vermiş kargoya Dayanamadık aldık ama güzel bir baskı gibi duruyor.
Şöyle diyim, kötü değil. Ama daha iyi olabilirmiş.
İletişimler Kidega, İthakiler İlknokta. İlknokta’yı gece sipariş verdim, sabah kargoya verildi mesajı geldi. İlk alışveriş itibariyle olumlu izlenim bıraktı. Kidega ise 4 günde siparişimi elime ulaştırarak kendi şahsi rekorunu kırdı.
Hobbit’i bugün eline ulaşanlardan biride benim @Erdo hocama katılıyorum dahada güzel olabilirmiş ama buna da şükür diyelim. En azından ülkemizde bu tarz baskıları bile görmek güzel.
Akşam eve gittiğimde fırsat bjlursam yabancı baskı ile kıyaslamasını yaparım.
İlknokta. Yürüyen Şato ciltli mavi kapak almama rağmen çocuk versiyonu geldi. İlk defa böyle bir şeye denk geliyorum. İletişimden yazdım kendilerine.
Kağıt kapak almama rağmen bana da ciltli seti göndermişlerdi.
Bende bu versiyonu var Hobbit’in acaba yeni çıkanı da almak aşırıya kaçmak mı olurdu? Çok kararsız kaldım
2 kitap koymak bu kadar zor olmamalı gerçekten.
Solomon Kane mükemmel. Hoşunuza giderse Kull’un Vahşi Kılıcı 1-2 öneriyorum.
Onu da buldum, yarın bir operasyon çekicem nasipse
Hayırlı olsun şimdiden iyi okumalar. 2001 : Bir Uzay Destanını sahaftan mı aldınız ?
2001’i Dolap uygulamasından bi satıcıdan aldım.
Bende iki versiyonda var. Bakıldığı zaman elinizde bulunan yeşil kapaklı baskı daha kaliteli ve daha güzel. Tamamen sizin koleksiyonculuk anlayışınıza kalmış. Bu baskısı da kötü değil. Daha iyi olabilirmiş ama yine de sevdim ben.