Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Kavgada yumruk sorulmaz. Artık kime denk gelirse. :smiley:

6 Beğeni

26 Beğeni

35 Beğeni

Benimki de bugün gelir herhalde, ilknokta vermiş kargoya :smile: Dayanamadık aldık ama güzel bir baskı gibi duruyor.

2 Beğeni

Şöyle diyim, kötü değil. Ama daha iyi olabilirmiş.

3 Beğeni

İletişimler Kidega, İthakiler İlknokta. İlknokta’yı gece sipariş verdim, sabah kargoya verildi mesajı geldi. İlk alışveriş itibariyle olumlu izlenim bıraktı. Kidega ise 4 günde siparişimi elime ulaştırarak kendi şahsi rekorunu kırdı.

28 Beğeni

Hobbit’i bugün eline ulaşanlardan biride benim @Erdo hocama katılıyorum dahada güzel olabilirmiş ama buna da şükür diyelim. En azından ülkemizde bu tarz baskıları bile görmek güzel.
Akşam eve gittiğimde fırsat bjlursam yabancı baskı ile kıyaslamasını yaparım.

29 Beğeni

İlknokta. Yürüyen Şato ciltli mavi kapak almama rağmen çocuk versiyonu geldi. İlk defa böyle bir şeye denk geliyorum. İletişimden yazdım kendilerine.

22 Beğeni

Kağıt kapak almama rağmen bana da ciltli seti göndermişlerdi.

2 Beğeni

Opera Anlık Görüntü_2023-04-06_175053_www.google.com
Bende bu versiyonu var Hobbit’in acaba yeni çıkanı da almak aşırıya kaçmak mı olurdu? Çok kararsız kaldım :thinking:

4 Beğeni

2 kitap koymak bu kadar zor olmamalı gerçekten.

2 Beğeni

Yeniler.

33 Beğeni

Tam tatmin! :ok_hand:t2:

31 Beğeni

Kidega. Her Şeyin Bittiği Yerden hediye.

27 Beğeni

Solomon Kane mükemmel. Hoşunuza giderse Kull’un Vahşi Kılıcı 1-2 öneriyorum.

4 Beğeni

Onu da buldum, yarın bir operasyon çekicem nasipse :slight_smile:

1 Beğeni

Hayırlı olsun şimdiden iyi okumalar. 2001 : Bir Uzay Destanını sahaftan mı aldınız ?

1 Beğeni

2001’i Dolap uygulamasından bi satıcıdan aldım.

1 Beğeni

Bende iki versiyonda var. Bakıldığı zaman elinizde bulunan yeşil kapaklı baskı daha kaliteli ve daha güzel. Tamamen sizin koleksiyonculuk anlayışınıza kalmış. Bu baskısı da kötü değil. Daha iyi olabilirmiş ama yine de sevdim ben.

2 Beğeni

İlknokta.

Mukavva sert kapak ve şömiz ile bu kitabın liste fiyatı 340 TL. En azından Dune ciltleri gibi bir cilt malzemesi kullanılsaymış.

34 Beğeni