Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Seveneves kaça geldi acaba? Cidden ağır bir bk olmasına rağmen şiddetle tavsiye ederim.

1 Beğeni

190 TL’ye Kitapbulan’dan aldım. Arkadaş kitabevinin sitesi galiba.

1 Beğeni

Teşekkürler, güle güle okuyun. :+1:

2 Beğeni

Solaris için iletişimin kitabını almak istiyordum geç kaldık :cry:

2 Beğeni

Şu tepkiden sonra 6 tane daha aldım. Yordu ama ya. Perem bitti. Neyse ileride son bir saldırıyla tamamlayacak duruma getirdim.

2 Beğeni

Hayatında verdiğin en doğru karar. :buyucu:

2 Beğeni

Ekonomimiz çoh iyi olduğu için o seriye bulaşmıyorum şu an. Saramago bana yeter :sweat_smile: 41 kitap nedir bea :sneezing_face:

2 Beğeni

Yazıklar olsun… (:buyucu:)

2 Beğeni

Diskdünya setim ben yokken geldi ama 1 hafta şehir dışında olacağım için kutuyu açamayacağım. Kutunun dışını görünce korkmadım değil, umarım kitaplarda hasar vs yoktur. Tudem’in kendi sitesinde iade/değişim prosedürü hakkında bilgisi olan var mıdır?

9 Beğeni

O da biraz az yazsaymış :joy: Alım gücü ya da ekonomi iyi olduğu zaman söz alacağım :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Seninleyim Melih ama ben söz vermiyorum.

2 Beğeni

Seriyi merak ediyorum ben ama şu an beklemesi gerek yapacak bir şey yok :smile: Seni kurbağa yapar Asimov kurbağası olarak literatüre girersin :joy:

1 Beğeni

image

Cadıların devri sona erdi. Devir robotların devri artık.

15 Beğeni

Büyük laf, çok büyük laf. Birazdan kurbağasın %100 :joy:

3 Beğeni

Moralinizi bozmak istemem ama ben kitabevlerinden aldığım halde kitapların hali içler acısıydı. Raf eskisi çoğu kitap. Kapağında baskı hatası olan falan da var. Seçerek aldığım halde pek iyi durumda değildi bazıları.

3 Beğeni

Bunları duymak keyfimi bir hayli kaçırdı :neutral_face:

1 Beğeni

Bende yaklaşık 25 kitap aldım bu şekilde geldi. Kitaplar kolinin içinde ayrıyeten ikili üçlü halde poşetlenmişti. Böylelikle herhangi bir hasar almamıştı.

2 Beğeni

Bana gelen de çok iyi paketli değildi ama kitaplar gıcır gıcır çıktı.

2 Beğeni

1 Nisan tarihli kidega siparişim sonunda geldi. Darısı diğer siparişlerin başına ama onların askerliği çok daha.

27 Beğeni

Bence ilk üç kitabı alabilirdin… :buyucu:

2 Beğeni