Üstteki iki fasikül Conan The Barbarian 2 ve 3
ben sizlerle aldığım kitapların videosunu paylaşmak isterim.Umarım yasak değildir ![]()
550TL’LİK ÇİZGİ ROMAN SİPARİŞİM
black hammer çok güzel seri
Kadim Kanunlar serisi muhteşem… Karanlık fantezi alt türünü seviyorsanız nokta atışı olmuş.
Daha okumadım ama çok merak ediyorum bakalım ![]()
Seriyi tek seferde almak istiyorum. Şimdilik bulaşmadım o yüzden. İleri bir dönemde alacağım ama ![]()
Kime satacağım da belli oldu. İyi iyi ![]()
Robert Jordan’ın Zaman Çarkının temellerini attığı, yazdığı ilk fakat (yazdıktan 40 yıl sonra 2019’da) son yayınlanan romanı. Bozkırda yaşayan göçebe Altay halkının lideri olan Wulfgar’ın fantastik hikayesini anlatıyor. Pek sanmıyorum ama yine de bizim miterden motifler ve esinlenmeler var mıdır merak ediyorum. O yüzden bugün okumaya başlarım.
Umarım dilimize çevrilir. İçeriğinden paylaşabilir misiniz?
Teşekkürler. Kitap çok güzel görünüyor, keyifli okumalar dilerim.
Bence büyük bir ihtimalle basılacak bu kitap. Öyle hissediyorum. ![]()
Masal dünyasına Fables çizgi romanlarının etkisiyle giriş yapmaya başlamış bulunmaktayım. Sayfa kalitesi biraz garip geldi, saman kağıtlar gibi incecik hemen yırtılacak gibi ve yumuşak
Kendime bayram hediyesi aldım.

Paketleme ve minik hediyeler. @isos81’in kitaplığından benim kitaplığa uzun zamandır almak istediklerim. Eğer telefon ve tablet almak zorunda kalmasaydım daha çok alırdım. Teşekkürler…
2 Nisan’da verdiğim siparişlerimin hepsi geldi. Kitapsepeti tedarikte çok yavaş. Diğer siparişlerim bir hafta içinde gelirken kitapsepeti siparişilerim dün geldi. Site üzerinden mesaj atıp hatırlatmak gerekiyor tedarik edilmeyen kitapları. Bir başka sıkıntı ise kargo şirketinden mesaj gelmesine rağmen site üzerinden kargo hareketlerine dair bilgi edinemiyorsunuz. Amazon gibi bir bilgilendirme beklemiyorum ama en azından kargo takip numarası üzerinden link verilebilir.