İmge kendi sitesinde 3 alana 1 kitap hediye ve benzeri kampanyalar yapıyor. Hem ürün indirimi hem de kampanya olunca biraz daha uygun oluyor.
Örneğin şuan 450 TL liste fiyatı olan aşağıdaki ürünleri %40 a yakın indirimle 275 TL alabilirsiniz.
İmge kendi sitesinde 3 alana 1 kitap hediye ve benzeri kampanyalar yapıyor. Hem ürün indirimi hem de kampanya olunca biraz daha uygun oluyor.
Örneğin şuan 450 TL liste fiyatı olan aşağıdaki ürünleri %40 a yakın indirimle 275 TL alabilirsiniz.
İkinci el satan bir site mi acaba duymamıştım daha önce.
Çok teşekkür ederim.
Hocam bu kitapların çevirilerinin kalitesi ve anlaşılabilir olup olmadığı hakkında bir fikriniz var mı? Kılıçbay çevirisi olunca anlayamamaktan korkuyorum.
Çeviri konusuna Fransızca aslı ile karşılaştırma yapamayacağım için birşey diyemem ancak İmge yayınevi editörlüğü genellikle iyidir; Braudel kitaplarının okuduğum bölümlerinde de herhangi bir sorun görmedim.
Yok bkm, Kitapyurdu gibi bir site. Kitap bul uygulamasında denk gelmiştim denedim, beğendim.
İlki Hepsiburada, ikincisi Amazon 25TL kodu kullanılarak, üçüncüsü Kitapyurdu İthaki indirimi alışverişi. Ayrı ayrı gelen toplu bir alışveriş oldu
Kitapyurdu, kutunun içinde streç film ile gayet temiz. Bir de 9 iş günü diyordu teslimat için 5 günde geldi erken mi değil mi tartışılır
Sahaflardan son dönemde aldığım kitaplar.
Skull of the Marquis De Sade, Sapık’ın (Psycho) yazarı Robert Bloch’un kısa bir öykü derlemesi. İçinde 7 adet öykü bulunuyor.
Winds Of Change de Asimov’un öykü derlemesi. 21 adeta Asimov öyküsü var içinde.
Time Ships, Stephen Baxter’ın yazdığı H. G. Wells’in Zaman Makinası kitabının devamı Eloi ve Morlock’ların hikayeleri devam ediyor
Pastwatch Redemption of Chritopher Colombus ise Ender Serisinden bildiğimiz Orson Scott Card’ın tarihi kurgu ve bilimkurgu türünün karışımı olan bir romanı. Bir bilim adamımın tarihte yaşanacak büyük savaşları engellemek için geçmişe giderek tarihi değiştirmeye çalışmasını anlatıyor.
Rosemary’s Baby, -izleyenleriniz vardır- aynı adlı kült filmin romanı. Korku gerilim türünde.
Paradox Men underrated bilimkurgu kitapları kategorilerinde sıkça karşılaştığım bir kitap. Çok sevdiğim Locke Lamora’nın Yalanlarında olduğu gibi bir hırsız çetesi üzerinden ilerleyen uzay operası ve zaman yolculuğu temalı bir kitap.
The Deep ise Jaws’ın yazarı olan Peter Benchley den benzer temaya sahip bir gerilim kitabı.
Mask Of Apollo ve King Must Die, Mary Renault’un Yunan Mitolojisi ve Antik Yunan medeniyetleri üzerine yazdığı mitolojik retelling romanları. King Must Die Theseus’un hikyesini anlatırken Mask Of Apollo bizi Platon dönemi Atinasına götürüyor.
Kitapyurdu alışverişi.
Kitapyurdu siparişim geldi. Kargolama tekniklerini pek beğenmesem de en azından hasarsız ulaştırmayı başarmışlar.
Daha önce de söyledim bir çok alışverişim oldu ama hiç sıkıntı yaşamadım. Ancak bunları böyle görünce üzüldüm doğrusu. İade edin bence.
İyi okumalar. Vakıf’ın Sınırı 500 sayfa olmasına rağmen 300 sayfalık bir kitap gibi duruyor. Kağıdın kalitesini iyice düşürmüşler gibi.
Evet bende dikkat ediyorum da kağıt kalitelerinde tüm yayın evlerinde bir gerileme var. İleriye gitmesi gerekirken hep geriye gidiyor. Sanırım bu dönemde ALFA ile Koridor kaliteyi biraz artırdı.
Daha önce hiç hasarlı kitap almadığım için iade de yapmadım o süreci yaşamak istemiyorum açıkçası.Yarı fiyatına almıştım para iadesi yaparlarsa pek anlamı olmaz galiba bu sefer de.
Bende ithaki elime bugün geçince gördüm afedersiniz ama gazete kağıdından halliceydi… Diğer sayfadaki yazıları görüyorum açıkçası.İlk defa İthaki’den kitap almıştım uzun süre sonra ve son oldu galiba.