Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Nazar değmesin Kidega yine jilet gibi göndermiş.

34 Beğeni

Benim İnkılap Yayınlarının bastığı King kitapları hakkında birkaç sorum olacak; İnkılap Yayınları Altın Kitaplar’ın bastığı kitapları basacak mı, baskı kalitesi, çeviri kalitesi ne kadar iyi (en azından Altın Kitaptan iyi mi?)? Ben Altın Kitaptan kitap okumadım bu yüzden çeviriler ve baskı kalitesi hakkında pek bilgim yok ancak forumda ve çevremde insanların King kitaplarındaki özensizliklerden çok bahsettiğini duydum, umarım İnkılap Yayınları düşündüğüm gibi kitapların hepsini basabiliyordur ve iyi bir kalitede basarlar.

1 Beğeni

Hayır aynı kitapları basmıyorlar. Bunlar uzun zamandır telifleri inkılap /sayfa 6’da olan kitaplar. Bu kez yeni kapaklarla inkılap olarak bastılar.

Çeviri, baskı kalitesi bunlar için Stephen King başlığında çok yorum var.

4 Beğeni

BKM kitap.

40 Beğeni

Mükemmel kombin. :slight_smile: Bu iki kitabın muhakkak bir seri gibi okunması gerektiğini düşünüyorum. Keyifli okumalar.

5 Beğeni

Aslında bugün gelecek başka kitabım da var ama bunu ne zamandır istediğim için dayanamayıp paylaşıyorum :see_no_evil:
Idefix’in kendi sitesinde üzerine kargo koyuyordu, Trendyol’da çıktı karşıma, 6. baskı ve ciltsiz olarak aldım 7. baskı ciltli şekilde geldi ve daha da mutlu oldum:) 1100 sayfa ama nedense hiç gözümü korkutmuyor aksine daha da heyecanlanıyorum:)

36 Beğeni

Satıcı Serbest Kitaplar mı acaba?

1 Beğeni

Hayır, yine Idefix idi. Link bırakayım; İmge Kitabevi Yayınları İnsanlık Tarihi Kemirgenlerden Sömürgenlere Alaeddin Şenel Fiyatı, Yorumları - Trendyol

1 Beğeni

Teşekkürler, bir bakayım…

1 Beğeni

Amazon siparişlerim :blush:

63 Beğeni

Kaç TL ye aldınız ve okuduktan sonra yorumunuzda bekliyorum.

1 Beğeni

Bende de ne kadar hacimli olursa eser okumayı daha bir seviyorum 700 ve üstü süper oluyor…Kaç TL ye aldınız…İyi günler de okuyun…

2 Beğeni

Kitabın içeriği neler söyleyebilir misiniz? Hangi konuları işliyor?

2 Beğeni

Dersini alma şerefine nail oldugum Alâeddin hocanın her kitaplıkta yer alması gereken bu eserini ciltli almanızı tavsiye ederim. Hacimli bir kitap. İmge yayınevi bu kitabı yeniden ciltli basmayabileceklerini söylediği için 6. basım karton kapak aldım.
Ciltli bastıklarından haberim yoktu. Alsam mı diye bir iç muhasebe içindeyim şuan.

7 Beğeni

İmge Kitabevi Yayınları Insanlık Tarihi Kemirgenlerden Sömürgenlere Alaeddin Şenel (ciltsiz) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL

112 TL olması lazım.Çok seyahat eden biri olarak maalesef hacimli kitaplar benim için özel olamıyor ama fırsat buldukça devam ediyorum tabii ki.

@Prenscukas ben görene kadar içerik paylaşılmış, başka isteğiniz varsa yardımcı olabilirim.

@elijahbaley
Kitap tavsiyesini yıllar önce Mahfi Hocadan duymuştum, e-kitap olarak başladım ama devam edemedim, harika gidiyor ama, oldukça aydınlatıcı, kesinlikle her kitaplıkta bulunması gerektiğini düşünüyorum ben de.

3 Beğeni

Amazon ve İdefix

27 Beğeni

İmgenin siyasi sosyolojik dini tandaslı kitaplarını çok beğeniyorum. Anarşizimin tarihini okudum, sıradaa diktatörlüğün ve demokrasinin toplumsal kökenleri adlı eserini okuyacağım ikisini de nadirden çok makul fiyatlara aldım​:relaxed::relaxed:

2 Beğeni

Birde imge Kitabevinin kitaplarını sıfır almak isterdim de pahalı geliyor onun için ikinci el temin ediyorum…Tabii ilk tercihim sıfır ama işte oyke olmuyor maalesef :grimacing:

2 Beğeni
  1. baskıyı daha yeni yaptılar. Onu da ciltli yapacaklarını açıklamışlardı instagram hesaplarında.
1 Beğeni

Ben kitabı alalı 1 sene oluyor. İmge bu kitabı daha önce de ciltli bastı. O zaman rengi maviydi. Alırken sormuştum ciltli basıp basmayacaklarını.

2 Beğeni