Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Amazon 'da 243’e geldi.

37 Beğeni

38 Beğeni

Destenlar çağının 3.kitabi Patrick ile yarışıyor muhtmelen.

4 Beğeni

Son zamanlarda aldıklarımız :books: Faust @SMTZHR sürprizi :heart_eyes:

29 Beğeni

Tam olarak Patrick yüzünden tamamlanmamış ya da çevirisi tamamlanmamış serileri okumayı bıraktım. Destanlar Çağı’nın tüm kitapları çıkana kadar okumaya başlamam. İthaki’nin hızına bakılırsa, tahminimce 10 sene sonra falan başlarım :slight_smile:

1 Beğeni

İşin esprisi tabi de. Aksine destanlar çağının önsözünde yazar “bütün kitapları yazıp da yayınladım” gibi bir cümle yazmıştı. İşin komik kısmı da orası işte. Yıllardır hazır bitmiş bir serinin son kitabını basamadı halen. Yazarın emeğine yazık. İlk kitap çıkalı neredeyse 5 6 yıl oldu.

3 Beğeni

Benim hala tamamlanacağına dair umudum var. Umuyorum İthaki beni yanıltmaz.

1 Beğeni

İbn Tufeyl - Hay Bin Yakzan

Dmitry Glukhovsky - Metro 2033

17 Beğeni

Bu sefer ben almadım hocamın hediyesi

26 Beğeni

Şu sözlük bana orta okul lise yıllarımı hatırlattı :slightly_smiling_face:

3 Beğeni

İlknokta’dan aldığım Amber Yıllıkları bugün geldi. İlknokta ilk kez bir siparişimi karton kutuya koymadan göndermiş. Doğal olarak da birinci kitabın köşesinde ezilme olmuş.

Onu geçtim, birinci kitap ile kalan 4 kitap arasında renk tonu farkı var. Birinci kitapta zemin hafif toz pembeye çalarken, diğer kitaplarda gri/kirli beyaz bir ton hâkim. Farklı zamanlarda basılsa çok önemli değildi ancak bu kitaplar (muhtemelen) aynı anda basıldı ve satışa çıktı. Biraz daha dikkat lütfen.

33 Beğeni

Şu ton farkı işi resmen rezillik yahu. Bahane kabul edilemeyecek bir şey.

3 Beğeni

Benim de bir önceki siparişimi poşet içinde yollamışlardı. Hem de siparişimi barkod karışıklığı nedeniyle oldukça geç göndermişlerdi.
Son siparişimde “Satıcıya Not” kısmına karton kutu içinde yollamalarını istediğimi yazdım. O şekilde yolladılar ama yine de belli olmaz.

3 Beğeni

Son kidega siparişim.

Kitap kağıdı çok kalitesiz. Nerdeyse zar gibi ama bir avantajı varmış tek sayfada arkayı çevirmeden okuyabiliyorum bi muhteşem birşeymiş!!

19 Beğeni

2.kitap da beyaz iken diğer ileri kitaplar da fildişi mi biraz daha sanki?

3 Beğeni

Diğer kitaplar yanımda değil o yüzden aralarındaki farka şu anda bakamıyorum (bakınca onlarıda yazarım) ama benim birinci kitap sizin ikinci ile aynı renk, pembelik hiç yok. Baskı kaynaklı olabilir belki sizinki ya da bir kısmı farklı mı basıldı acaba.

1 Beğeni

Delta kitapların kağıdı kalitesiz değil de kağıdın gramajı düşük.

Mesela aynı kağıt daha yüksek gramajlarda Kazım Taşkent ve iş kültür yeni ciltlilerde kullanılıyor, bazı kitapların ağırlıkları sayfa sayısı çok az olmasına rağmen Delta’lardan çok fazla.

4 Beğeni

Doğrusu ona dikkat etmedim. Akşam dikkatli bir şekilde bakarım.

@ivy bir dahaki siparişimde ben de öyle yazayım :slight_smile:

2 Beğeni

Maximum Mobil İş Kültür mağazasından kart puanlarımla aldım. 24 saat geçmeden tertemiz geldi.

24 Beğeni

"Modern Türk’"leri ciltli almıyor muydun? Ayaşlı için sunuş yazmış mı İş Kültür.

2 Beğeni