Arkadaşlar, Memduh Şevket Esendal kitapları için hangi yayınevini önerirsiniz? YKY, Can, Kapra (fiyatlar uygun), İthaki?
Merhaba, ben YKY tercih ettim baskı kalitesi ve kapak tasarımları hoşuma gitti. Şu an Kidega’da fiyatları 50% indirimde ve Oldubil ile ödeme durumunda ek 15% indirim de değerlendirirseniz fiyat olarak en ucuza almış olursunuz sanırım.
İki öykü kitabının içindekiler kısmı
Ben YKY’den memnun kaldım.
İş bankası ama ciltli baskısı olmalı, karton kapak kesinlikle önermem.
Şaka.
Okumak için elbette Kapra.
Güzel ve toplu bir baskı için beklemeye devam. (Bence YKY Delta dan iki cilt olarak yapacaklar bir ara… seneyi mi olur 5 sene sonra mı bilmem)
Teşekkür ederim arkadaşlar, sağolun.
Ben Kapra’yı unutup en ucuza YKY olur demiş bulundum ancak doğrusu dediğiniz gibi okumak için fiyat yönünden en uygunu Kapra olur sanırım. Delta umarım bir gün…
Kapra kitapyurdunundu sanırım. O yüzden uzak dur bence.
Editörlük, son okuma… ise o konuda pek sorun yok. Hatta Alfa yer yer ithaki son okuma konusunda daha kötü Kapra dan
Çeviri ise çeviri kitapları zaten çevirmene bakıp almak lazım.
Katılıyorum. Özellikle ana yayınevlerinin basmadığı, basmaya yanaşmadığı Türk klasiklerini temin edebiliyoruz. Sanırım hâlâ 10 -12 lira gibi rakamlara güzel kitaplar var, değerlendirilebilir. Sayfa kalitesi de fena değil.
Yok onlardan değil. Benim kitapyurdu ile ilgili olumsuz düşünmemin nedeni; zamanında Atatürk düşmanı bir zatı anmış olması. Yoksa editör, çeviri konusunda bir şey diyemeyeceğim.
Anladım.
Ben de az biraz bazı nedenlerle Timaş’a tavırlıyım.
Vinland Saga şömizsiz mi?
evet, baskısı da çok iyi değil. almak istiyorsanız almanızı pek önermem.