Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Hepsi d&r’dan.

33 Beğeni

Amazon

28 Beğeni

Arkadaşlar, Memduh Şevket Esendal kitapları için hangi yayınevini önerirsiniz? YKY, Can, Kapra (fiyatlar uygun), İthaki?

1 Beğeni

Merhaba, ben YKY tercih ettim baskı kalitesi ve kapak tasarımları hoşuma gitti. Şu an Kidega’da fiyatları 50% indirimde ve Oldubil ile ödeme durumunda ek 15% indirim de değerlendirirseniz fiyat olarak en ucuza almış olursunuz sanırım.

İki öykü kitabının içindekiler kısmı

13 Beğeni

Ben YKY’den memnun kaldım.

1 Beğeni

Yayıncı notları ve bir örnek iç sayfa.

9 Beğeni

İş bankası ama ciltli baskısı olmalı, karton kapak kesinlikle önermem.

Şaka. :slight_smile:

Okumak için elbette Kapra.

Güzel ve toplu bir baskı için beklemeye devam. (Bence YKY Delta dan iki cilt olarak yapacaklar bir ara… :slight_smile: seneyi mi olur 5 sene sonra mı bilmem)

4 Beğeni

Teşekkür ederim arkadaşlar, sağolun.

4 Beğeni

Ben Kapra’yı unutup en ucuza YKY olur demiş bulundum ancak doğrusu dediğiniz gibi okumak için fiyat yönünden en uygunu Kapra olur sanırım. Delta umarım bir gün… :innocent:

3 Beğeni

Kapra kitapyurdunundu sanırım. O yüzden uzak dur bence.

2 Beğeni

Editörlük, son okuma… ise o konuda pek sorun yok. Hatta Alfa yer yer ithaki son okuma konusunda daha kötü Kapra dan

Çeviri ise çeviri kitapları zaten çevirmene bakıp almak lazım.

5 Beğeni

Katılıyorum. Özellikle ana yayınevlerinin basmadığı, basmaya yanaşmadığı Türk klasiklerini temin edebiliyoruz. Sanırım hâlâ 10 -12 lira gibi rakamlara güzel kitaplar var, değerlendirilebilir. Sayfa kalitesi de fena değil.

5 Beğeni

Yok onlardan değil. Benim kitapyurdu ile ilgili olumsuz düşünmemin nedeni; zamanında Atatürk düşmanı bir zatı anmış olması. Yoksa editör, çeviri konusunda bir şey diyemeyeceğim.

2 Beğeni

Anladım.

Ben de az biraz bazı nedenlerle Timaş’a tavırlıyım. :slight_smile:

3 Beğeni

Uzun zamandır paylaşım yapmıyordum bu başlığa, son aylarda aldığım bir kaç şey

36 Beğeni

Vinland Saga şömizsiz mi?

1 Beğeni

evet, baskısı da çok iyi değil. almak istiyorsanız almanızı pek önermem.

2 Beğeni

Tatildeyken sahaf arkadaşıma göndermek suretiyle aldıklarım. Hepsiburada ve Kidega.

16 Beğeni

Kidega.

31 Beğeni

23 Beğeni