Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Çizgi Roman Sepeti’nden aldığım Star Wars’lar bu sabah geldi. Daha önce de 10-11 tane almıştım, eksikleri giderdik sayılır. Fiyatlar 67-83 tl arası değişiyordu. Ciltler mat kuşe kağıda basılmış. Hepsi temiz, hasarsız.

30 Beğeni

İthaki kalitesizliği… Kidega değişim yapmıyor.

1 Beğeni

Sahaf :slight_smile:

Battlefield Earth, özellikle 2000’lerden sonra Tom Cruise ve John Travolta gibi hollywood yıldızlarının katılımı ile iyice popüler olan Scientology tarikatının kurucusu olan Ron Hubbard’ın yazdığı bilimkurgu kitabı. Kapağından görüleceği üzere John Travolta’nın oynadığı bir filmi de var ama yapılmış en kötü bilimkurgu filmleri arasında kabul ediliyor :slight_smile: Dünya Kurtuluş Savaşında olarak Türkçeye çevrilmiş ama 1100 sayfalık kitap 350 sayfaya düşmüş :slight_smile:

Richard Marsh Beetle, Can yayınlarından Böcek adıyla çıkmıştı.

28 Beğeni

Yeniler.

34 Beğeni

Yürüyen şato serisi posterle gelir diye ummuştum ama jelatinli fakat jelatini içinden poster düşebilecek kadar yırtılmış. Poster eline ulaşan oldu mu? Nasıl bir şey acaba merak ettim hiç bir yerde görseli yok.

28 Beğeni

Tam bir haftada ulaşan Kidega kargosu. Tohumdan Hasada’nın sırtında kırılma ve yapışkan izleri var ne yazık ki…

30 Beğeni

Kidega siparişim .

27 Beğeni

32 Beğeni

Arkadaşlar, Nutuk konusunda forumun genel eğilimi hangi yayınevinden yana? Ona göre sipariş vereceğim. Can Yayınları’nın baskısı (fiyattan bağımsız) nasıl acaba, bilen var mıdır?

4 Beğeni

Ben İbb’nin Hatıratlarla Karşılaştırmalı Nutuk’unu öneririm. Can baskısını aldım ben ama @alper hocam Can’ın çevirirdiği Nutuk’un hatalı baskıdan yapıldığını söylemişti. YKY Delta ise 1927 yani doğru basımın baskısı ama sadeleştirilmemiş. O yüzden yine hataların düzeltildiği baskı olan İBB baskısını öneririm.

6 Beğeni

@J.S şu baskı mı?

4 Beğeni

Okumak amaçlı ciltlisini önermem. Çok büyük bir baskı, daha çok koleksiyonluk. Ben ciltli aldım ama okumak için ayrıyeten karton kapağını da alacağım.

3 Beğeni

Evet ama @aeglos ciltlisini çok büyük buldu ve ağır biraz. Masa okuması için ideal. Ciltsizi ebat olarak biraz daha küçük ve ağır olsa da alışılıyor ve ciltli kadar ağır değil.

2 Beğeni

Evet, çünkü çok büyük :slight_smile:

Bu arada kenarları ve köşeyi tam denk getirmeme rağmen Yenilmez’i dışarı doğru koymuşum gibi çıkıyor fotoğrafta, ilginç.

15 Beğeni

Ciltsizi bu şekilde @Blackheart

16 Beğeni

Ciltsizi gayet iyi duruyor @J.S. Sen hangi siteden aldın ve fiyatı neydi?

2 Beğeni

Nasıl gidiyor Amber ? :slight_smile:

2 Beğeni

Ben kitabevinden almıştım ama zam görmemişti. Bir ay kadar önce zam gördü. 60 liraya almıştım ben. Şu an İstanbul Kitapçısının sitesinde satışı var.

@Haplo iyi gidiyor, bayağı sardı. Şu an 4.kitaptayım :slight_smile:

3 Beğeni

Amazon ve Hepsiburada

24 Beğeni

35 Beğeni