Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Bir başka İdefix siparişim. Bu kez kurgu ve kurgu dışı kitaplar eşit sayıda olmuş :slight_smile:. Kitaplar hasarsız geldi.

30 Beğeni

Kapra. Tamamen duygusal sebepler. :slight_smile:

23 Beğeni

Yeni çıkan star wars çizgi romanları aldım,almadan önce merak eden varsa YOUTUBE üzerinden video çektim (eğer reklama giriyorsa kaldırabilirsiniz)
BAHSETTİĞİM VİDEO

11 Beğeni

Nutuk ve Dik Bayır Bkm Kitap, İthakiler Kidega.
İbb baskısı ciltli Nutuk’u okumak için alanlara önermiyorum. Çok özenli muhteşem bir baskı yapmışlar bu nedenle de çok büyük ve ağır bir kitap, okunabilecek bir kitap değil. Yine de böyle bir baskıya göre fiyatı çok uygun. Yeni baskısında çok yüksek etiket fiyatıyla çıkacaktır. Okumak için alanlar aynı kitabın karton kapağını alabilir ben bu nedenle karton kapağı da alacağım.

31 Beğeni

karton kapaklısı da çok ağır

1 Beğeni

Ağırlık yine bir şekilde hallolur okurum da ebatlarına bakmam lazım aynı büyüklükteyse almam. Teşekkür ediyorum bilgi için.

1 Beğeni

Biraz daha küçük. Rica ederim, ne demek

1 Beğeni

Arkadaşlar Narnia’nın tek kitap baskısını alan birisi müsait olunca paylaşım yapabilir mi? O kadar paraya değer mi merak ediyorum.

17 Beğeni

Uzun zamandır beklediğim Ateş ve bedel nihayet elime ulaştı ama elimde okuduğum kitaplar olduğu için araya alamadım. Zaten eşim benden önce çöktü kitaba.

Demirci Kazan ve Ateş kitabını forumda mı gördüm nerede gördüm hatırlamıyorum ama ilgimi çekti.

Amber yıllıkları için zaten bir şey söylemeye gerek yok.

Umberto Eco Baudolino ise geçende bir forumdaşımızda gördüm ve aklıma geldi. Yıllar önce aldığımı hatırlıyorum ama nerede olduğunu bir türlü bulamadım. Bende yenisi alayım dedim.

Kiki ise evde ki cadımız için. Kendisine Şermin Yaşar kitapları haricinde ki tapları okutmakta çok zorlanıyoruz.

33 Beğeni

34 Beğeni

24 Beğeni

Kitapyurdu, Hepsiburada…

24 Beğeni

TDK Güzel Yazılar Dizisi

İçinde Türk edebiyatından metin örnekleri var. Denemeler kitabı da var. Yanlışlıkla şiirler kitabından iki tane göndermişler.

18 Beğeni

html5&css3
1001 gece masalları
Tanto Doğuyor (çizgi roman)

4 Beğeni

İthaki Bilim Kurgu klasiklerini basım sırasına göre kitaplıkta sıraladığımda fark ettiğim bir eksik varmış onu ekledim. ESG’nin kitaplarını şu ekonomik iklimde dahi bu paralara almayın derim. Baya dandik bir baskı. İçerik eminim iyidir.

26 Beğeni

Mundi Can Yayınlarının alt yayınevidir o yüzden baskısının iyi olacağını düşünüyordum.

1 Beğeni

Son İdefix siparişim. Ortadoğu Tarihi oldukça kapsamlı bir kitap. İkinci Dünya Savaşı ile ilgili filmler/kitaplar ilgimi çekiyor, Hitler Almanyası’nı bu nedenden almak istedim. İnkılap’ın bu serisinden daha önce yanılmıyorsam 7-8 kitap almıştım. Zaman Haritaları da yine kapsamlı bir kitap. Kızılmaske’ye devam :slight_smile:. Ama üçüncü cildini bulamadım. Kitaplar genel olarak hasarsız.

29 Beğeni

Ben çok şikayet eden biri değilim normalde ama bunun sayfalar dandik, yapıştırıcı sırtta damar yapmış, ön kapaktaki yazının kabartması kalkmış vs. bana bile kötü geldi.

2 Beğeni

kidega’da İthaki indirimi varken alış veriş yapmayı düşünmüştüm. Dylan Dog kitabı, siteye eklenmediği ve ellerinde olanın fiyatı da fazla olduğu için idefix’i tercih ettim. Haziran’da Malazan çıkarsa ithaki’den alacaklarımı, ilknokta’dan alırım belki.

27 Beğeni

Siz olsanız tohumdan hasadayı değişime gönderir miydiniz?
Kidegaya yollasam temmuz gibi gelir. Kararsız kaldım. Defektler fotoğraflardaki gibidir.

26 Beğeni