Ben kitabevinde inceledim, daha özenli bir baskı olabilirmiş.
@MelihAntepli @Erdo anladım teşekkür ederim. Bende kutulu olan baskısı var. İyi bir baskı olaydı almayı düşünürdüm. Zamanında İş kültür Yayınları baskısını kaçırdığıma üzülüyorum güzel baskıydı.
İllüstrasyon vs var mı acaba jelatinini çıkardınız mı?
Çıkardım, tam bakamadım ama bazı sayfada çizimler var.
“Wilhem”? Alfa yine döktürmüş.
Fransızca tercümenin okunuşunu mu yazmışlar. Bilemedim…
Neyse…
Bu da neymiş böyle. Şablonu düzeltirken kitabın adını değiştirmeyi unutmuşlar.
Akıl sır erdiremiyorum ben bu hatalara. Okuyucu tarafından türlü kanallardan geri bildirim yapılmasına rağmen, iki üç ayda bir vukuatı var Alfa’nın. Olacak şey değil
Garip bir şekilde aynı grubun markalarından Everest’de hatalar çok daha az oluyorken Alfa baskı hataları konusuna liderlik yapıyor.
Alfa’nın bir bunu yapmadığı kalmıştı Son okuma, editörlük vs hak getire.
Yani biraz ağır olacak ama Alfa okura direkt sövse sanırım bu yaptığından daha ağır olmaz. Yaptıkları artık terbiyesizlik.
Amazon siparişim. İki kitap da konu itibariyle ilginç kitaplar. Yine her iki kitapta da beyaz kâğıda basılı renkli resimler var iç tarafta. Kronik güzel kitaplar basıyor, bravo.
kitapyurdu, kidega, laputa alışverişim.
Zamanın Unuttuğu İnsanlar ve Paradoks Üçlemesi Laputa’dan. İki kitap sipariş verdim ama yanında bir mouse pad, bir sürü ayraç ve H.G. Wells kitabı hediye geldi. Wells’in kitabını daha önce almıştım. Haliyle aynı kitaptan iki tane oldu.
Çok güzel görünüyorlar.