Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Teşekkür ederim yorumunuz için :smiling_face:

2 Beğeni

Çok güzel bir okuma olacakmış gibi hissediyorum ben de. Nedense pek yorumlarını görmedim bu kitapların.

1 Beğeni

Presstij alışverişim. Her zaman olduğu gibi harika bir paketleme ile geldi.

24 Beğeni

Graves’in görselde yer alan üç kitabı da birbirinden güzel, özellikle Claudius’lar harikaydı. Yazarın dili ve üslubu zorlamıyor, nedense bahsedilen geçmişi okurken sanki günümüzden bir kesit okuyormuşum hissi vermişti bana. Dediğiniz gibi okuyan pek olmadığı için yorum da az haliyle. Uzun bir inceleme yazmıştım Claudius’lar için, dilerseniz bakabilirsiniz.

13 Beğeni

Kitapyurdu İthaki kampanyasından…

35 Beğeni

Coğrafya kadermiş. :joy: Seninkiler geldi benimkiler yok ortada.

1 Beğeni

Scotty bizim buralarda çok hızlı. :slight_smile: Speedy Gonzales gibi çalışıyorlar.

2 Beğeni

Kağıt kaliteleri nasıl hocam?

1 Beğeni

Yazınızı şimdi okudum, çok beğendim. Çok teşekkür ederim, kitabı okurken de yazınızdan yararlanacağım. :smiling_face::smiling_face:

2 Beğeni

Muhtemelen 50 gr, farklı gelmedi bana, normal kitap kağıdı.

1 Beğeni

Birkaç sene önce youtube’da I claudius dizisini izlemiştim ve çekildiğini döneme oldukça başarılı bulmuştum. Kitabını okumadığım için karşılaştırma yapamıyorum ancak okuyanlar dizisine de bir göz atabilir.

3 Beğeni

Kitapyurdu (İthaki+Enpara kampanyası)

35 Beğeni

Rica ederim ne demek, beğenmenize çok sevindim ben de teşekkür ederim :blush: Keyifli okumalar şimdiden :cherry_blossom:

2 Beğeni

Son çıkan bilimkurgu klasikleri kitabının kağıdı değişti Holmen yerine Mundi kağıda geçmişler.

1 Beğeni

31 Beğeni

Kemal Tahir’in kitapları Amazon’da yaklaşık yüzde elli indirimdeydi, zam gelmeden ne alabilirsek kârdır diyerek aldım.

34 Beğeni

Uzun zamandır bekliyordum almayı en son daha da artmadan bir yerden toplamaya başlamak lazım diye aldım. Toplaması uzun sürecek gibi. Bakalım hayırlısı.

32 Beğeni

Taht Oyunları’nın birinci baskısında birkaç sayfanın silindiği bir baskı hatası vardı. Diğer baskılarda düzeltildi mi bilmiyorum. Umarım birinci baskı değildir.

2 Beğeni

Amazon’dan aldım. Kutuyla geliyor aynı kapakla şömizi var. Bayağı ağır bir kitap. Sayfaları kuşe.

21 Beğeni

Dresden kitapları Kitapbulan’dan. Diğerleri kitapyurdu ve amazon

35 Beğeni