Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

İş Kültür ciltli yeniler :tada:

28 Beğeni

Benim de şimdi elime ulaştı :star_struck:

Ancak kutuya koymamışlar sadece kargo poşetine koyup yollamışlar kapakta şöyle bir hasar oluşmuş gıcık oldum :unamused:

18 Beğeni

Benimki de aynı şekilde kutusuz ve baloncuklu poşetsiz geldi. :neutral_face: Köşelerinde çok hafif kırışmalar var ama sorun değil, bu fiyata gönderdikleri için mutluyum. :sweat_smile:

Bu arada standart kitaplardan biraz uzunmuş, İthaki’nin epik fantastikleri gibi. :upside_down_face:

15 Beğeni

Expanse serisini sahaftan set halinde bulup aldım. Kondisyonları çok iyi, hiçbiri okunmamış gibi duruyor. 7 ve 8 diğerlerine göre daha büyük boy basılmış. Tiamats Wrath citli. Sanırım serinin son kitabı olan 9. Kitap bu sene yayınlanacak.

45 Beğeni

Devam kitaplarının basılmasını en çok beklediğim seri. İyi okumalar.

3 Beğeni

Benim de dağıtımda bakalım nasıl gelecek.

2 Beğeni

Son zamanlarda aldıklarım, zaman geçtiği için nereden almıştım unuttum :slight_smile:

52 Beğeni

Kara Dörtleme en son kaç TL olur.

2 Beğeni

BKM kitap ve D&R’dır kesin :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

Daha büyük olan diğer Sailor Moonlardan ve Dawn Of The Arcana 13 gezegenden.Daha küçük Sailor Moonlar Fransızca ve koleksiyonluk aldım sadece.Çünkü Fransızca bilmiyorum. Vampire Knight 10 da Amazondan.

12 Beğeni

Seni gördüm Dune almışsın, almayacaktın sözde gene dayanamadın değil mi? :smile:

@Alladierre bunu kesin Alper der diyordum :smile:

3 Beğeni

:slight_smile: Belki Kara Dörtleme’yi de alabiliirm. Hyperion da çok merak ettiğim bir seri ama almadım. Bir umut seri 2-3 sene sonra bitince ciltli baskı yaparlar belki.

2 Beğeni

2-3 sene diyorsun, hiç almam dediğini hesaplıyorum :computer:çarp böl topla = yarın Hyperion elinde :smile:

3 Beğeni

Mahvolduk. @Estranged’ı suçluyorum.

45 Beğeni

Burada bir böbrek görüyorum dostum.

8 Beğeni

İthaki’ler Kidega’dan, Büyünün Rengi İdefix’ten. Büyünün Rengi’ni beğenirsem bütün seriyi almayı düşünüyorum. Serileri yarım bırakmamak ve merak ettiğim bazı kitapları almak adına İthaki boykotumu bir kenara bıraktım. Saniyesinde pişman etmeyi nasıl başarıyorlar bilmiyorum. Yani bu Vakıf yeni basıldı, fırından yeni çıktı diyebiliriz. Yahu bu soyulma nasıl olabiliyor? Bu nasıl bir kalitesizliktir? Kidega’ya da kızamıyorum şu durumda. Gerçekten İthaki’ye verdiğim tek kuruş helal değildir.

22 Beğeni

Aynen tam onlar gibi, bu arada fiyat 38’e yükselmiş hemen iyi aldık :slight_smile:

2 Beğeni

Burada suç İthaki’den çok Kidega’da bence. Kitap yere düşmediyse veya bir yere çarpmadıysa o hale gelemez. İthakiyi en çok eleştirenlerden biri olduğum halde burada bence suçsuzlar.

2 Beğeni

Hayırlı olsun çok güzeller. Captain America’da baskı hatası çıkanlar varmış. İyice kontrol edin geç kalmadan bence. :roll_eyes:

2 Beğeni

İthaki’den çok fazla kitabım mevcut ve böyle parlak kapak olarak bastıkları tüm kitaplarda soyulmalar var. Zaman Çarkı, Modern serisi kitaplarını incelerseniz dediğimi görebilirsiniz

2 Beğeni