Beğenirsek seriyi mecbur tamamlayacağız ama olsun artık.
Bir böbrekten biraz daha azı…
Teşekkür ederim, hemen kontrol edeceğim.
Bence İthaki’de. Geçen İthaki siparişi verdim iki kitabı da hasarlı geldi diğer yayınlar sağlamdı.
Size katılıyorum. Bütün ithaki kitaplarımın kapaklarında soyulmalar var. Dune serisinin iki kitabında sırt bölgesinde çatlama var. Kaliteyi çok bozduğunu düşünüyorum ithakinin.
Güzel günlerde okuyunuz.
“Gen Bencildir” gözüme çok kalın göründü. Tübitak baskısı ince sayılır aslında. Güncel bir baskıdan mı çevrilmiş? Ya da görsellerle mi desteklenmiş acaba?
Maliyeti nedir buranın? Aldığınız yerde başka set var mıdır?
Benim vakıfta da soyulma var, ön kapakta. Elime geldiği kadarını soyup çıkardım. Fotoğraflarda gösterildiği gibi kaliteli bir kapağı yok kitabın, fotoğraflar 1080p gibi, gerçek kapak 720p gibi duruyor.
Ben de uzun aradan sonra Vakıf çıkınca aldım. Bendeki de soyuk hafif. İthaki’yi sorumlu tutmuyorum şahsen ben. Tabii tesadüf veya değil ilginç başkasının da soyuk olması.
Tanesi 60-65 TL gibiydi. Başka yoktu. Amazon’da var 8 kitaplık set fakat fiyatı kargosu eklenince 1000 TL’yi geçiyor. Bir de amazon kendi satmadığı için açıklamalarda eksik kitap gönderildiğine dair yorumlar var.
Sizinle beraber 3 olduk. Ben kitapyurdu hasarlı göndermiştir diye düşündüm ilk gördüğümde ama diğer ithakiler sağlamdı. Konuda görünce tesadüf olmadığını anladım, şahsen.
Bendeki de kitapyurdu.
Benimki de Kitapyurdu’ydu.Perşembe yaptığı indirimden almıştım.
Hocam hepimizin Vakıf’ında böyle bir sorun varsa ve bu yeni baskı bir kitapsa ortada bir hata var diyemez miyiz? Yani tesadüf demek, İthaki’yi sorumlu tutmuyorum demek biraz yanlış değil mi
Hayırlı olsun. Benimkiler hâlâ gelmedi.
Edit: Essex County nefistir. Özel edisyonu alarak doğru olanı yapmışsın.
Ben yine Edessa’dan aldım ve garip bir şekilde asıl dağıtıcıdan daha hızlı dağıtım yaptı.
Ya uzun zamandır listemdeydi. Az kalsın Berlin yüzünden çıkaracaktım ama Essex’in özel edisyonunun benim için daha değerli olduğuna karar verdim.
Hangi siteden aldınız?
Kidega’nın İthaki ve Alfa Ciltli indiriminden aldıklarım. Hepsi tertemiz ve sağlam geldi. Üstteki Woolf kitabı da hediye.
Kidega’nın İthaki %50 indiriminden aldığım kitaplar bugün geldi. Drizzt’leri yeğenim, Vakıf’ın Sınırı ve Andromeda Nebulası’nı kendim için aldım. Kitaplar tertemiz, hasarsız geldi. Özellikle Vakıf’ın Sınırı’nı kontrol ettim soyulma vs yok.
Yalnız şöyle bir durum var: Andromeda Nebulası 396, Vakıf’ın Sınırı 494 sayfa. Yani arada 98 sayfa var. Fakat gel gör ki kitapların kalınlığı aynı. Bunun nedeni de Vakıf’ın Sınırı’nın kâğıdının çok ince olması. Basım tarihi olarak da arada sadece birkaç ay var. Bu kadar kısa bir sürede kâğıt kalitesinin bu kadar incelmesi normal değil. İthaki yetkilileri bu konuya eğilmeli bence.
Baskısında 40. yıl dönümü baskısı diyor ama içerik 13 bölümden oluşuyor aynı sanırım. Elimde Tübitak baskısı yok ama 30. yıl özel basımı sonsözü, önsözler gibi bazı farklılar var olabilir. Ekstra bir fark belirtilmemiş. Birden fazla önsöz, sonsöz var onlar kaynaklı sanırım.
Teşekkürler