Kidega %50 kampanyası;
Ucuzkitapal %50 kampanyası;
Aynı mail bana da geldi.
Kidega siparişlerinizden ayraç çıkıyor mu? Son iki aydır yaptığım siparişlerde ayraç göndermez oldular. Çok güzel ayraçları vardı halbuki. Maliyet kısma içinse yazık…
Üst Kat Komşusuna Mektuplar🌸-BKM
Kayıp Zamanın İzinde-
Delta Baskı- Amazon
Kısa klasikler-Amazon
Numenor’un Düşüşü İthaki’nin sitesinden. İki tane yollamışlar yanlışlıkla. Mail atıp haber verdi eşim @SMTZHR, durumu bildirdiğimiz için teşekkür ettiler ve sizde kalabilir dediler ![]()
Kardeşime hediye edeceğim ben de. İthaki kalp ben ![]()
Can neden Senso’nun Rekin Teksoy çevirisini degistirmis, hayret.
Leon Bloy da tanidik geldi, baktim, Babil Kitapligi’nda Sevimsiz Oykuler adiyla yer aliyor. Burada cevirmen Melis Oflas, orada bir tik daha tecrubeli mutercim İsik Erguden.
Çoğundan çıkıyor ama çıkmayanlar da oluyor. Örneğin, Kayıp Zamanın İzinde’lerin yarısından çıktı yarısından çıkmadı.
Sekiz tane kitap karşılığında sahaftan aldım. O. Henry’nin böyle kapsamlı bir derlemesinin çevrildiğini bilmiyordum. Toplam 784 sayfa.
Abigail’in boyutu diğer Szabo’lara göre küçülmüş. Sinirlenmemeliyim. Sinirlenmemeliyim…
Ben toplu verip uste para almistim. Balzac’in da var. Guncel kartondan ucuza 15’e falan toplamistim tanesini gecen sonbahar. Austen (Pride and Prejudice) ve Zola (Gercek) 40 kusura pahaliydi, almamistim. Simdi bile iki kati yine uygun.
Cem’ler çok güzel görünüyor…
Bu kitaplar popüler yayinevlerinde, modern kapaklarla olsa 2-3 katı fiyata satılırdı. Ve de 4-5 kat fazla baskı yapardı. (Mesela Ahmet Taşağıl’in kitapları eskiden Ttk’daydi, kimse dönüp bakmazdi. Şimdi kitapları listelere bile girebiliyor.)
Çünkü insanlar sadece bilgi/kültür/kitap satın almak istemiyor. Hepimiz bunların yanında bir prestij/değer/imaj da satın almak istiyoruz. Bu kötü bir şey de değil aslında. Olağan, normal bir şey. (TTK kitaplarını boslamayin. Güzel kitapları var.)
Geçen gün sahaftan aldım. Bayadır da kitap almıyordum. Bu arada yani fazlasıyla abartılı şekilde tek seferlik kitap alışverişleriniz çokça. Bilmiyorum hepsini okumaya ömür yeter mi sanmam.
Tesekkurler. Keske bu tur kaliteli isleri daha cok gorebilecegimiz olcekte stabil bir duzen icinde yasayabilseydik.
Eşim @sultiderler 'in aldığı doğum günü hediyelerim
![]()