Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

20 Beğeni

Yeşil Bambu ve Diğer Fantastik Öyküler
Osamu Dazai

Kuzeye Giden İnce Yol
Matsuo Başo

Galaktik Trenyolu’nda Gece Vakti
Kenci Miyazava

Dönüştüğümüz Şehir
N. K. Jemisin

Cumhuriyet’in İlk Sabahı
Şermin Yaşar, İlber Ortaylı

Tesbih Ağacının Gölgesinde
Harper Lee

15 Beğeni

Hepsiburada’dan %40 + %40 ile aldıklarım. Amber Yıllıkları forum etkisi ^^

Kitapları çekeyim derken kedimizi çekmişim gerçi :heart_eyes_cat:

43 Beğeni

Bu kitaplar benim fofenk yoksa cırmık atarım diyor.

2 Beğeni

‘‘Siparişinizde maalesef öngöremediğimiz bir gecikme yaşanmaktadır.’’ diye mesaj attı kidega normal mi ?

1 Beğeni

Aynı e-mail bana da geldi.

Kidega %50 kampanyası;

Ucuzkitapal %50 kampanyası;

Aynı mail bana da geldi.

36 Beğeni

Kidega siparişlerinizden ayraç çıkıyor mu? Son iki aydır yaptığım siparişlerde ayraç göndermez oldular. Çok güzel ayraçları vardı halbuki. Maliyet kısma içinse yazık…

29 Beğeni

Üst Kat Komşusuna Mektuplar🌸-BKM
Kayıp Zamanın İzinde- :heart_eyes: Delta Baskı- Amazon
Kısa klasikler-Amazon
Numenor’un Düşüşü İthaki’nin sitesinden. İki tane yollamışlar yanlışlıkla. Mail atıp haber verdi eşim @SMTZHR, durumu bildirdiğimiz için teşekkür ettiler ve sizde kalabilir dediler :smiling_face::heart: Kardeşime hediye edeceğim ben de. İthaki kalp ben :purple_heart:

34 Beğeni

Can neden Senso’nun Rekin Teksoy çevirisini degistirmis, hayret.

Leon Bloy da tanidik geldi, baktim, Babil Kitapligi’nda Sevimsiz Oykuler adiyla yer aliyor. Burada cevirmen Melis Oflas, orada bir tik daha tecrubeli mutercim İsik Erguden.

Çoğundan çıkıyor ama çıkmayanlar da oluyor. Örneğin, Kayıp Zamanın İzinde’lerin yarısından çıktı yarısından çıkmadı.

1 Beğeni

Sekiz tane kitap karşılığında sahaftan aldım. O. Henry’nin böyle kapsamlı bir derlemesinin çevrildiğini bilmiyordum. Toplam 784 sayfa.

28 Beğeni

Abigail’in boyutu diğer Szabo’lara göre küçülmüş. Sinirlenmemeliyim. Sinirlenmemeliyim…

1 Beğeni

İthakinin kendi sitesi ve Hepsiburada

27 Beğeni

Ben toplu verip uste para almistim. Balzac’in da var. Guncel kartondan ucuza 15’e falan toplamistim tanesini gecen sonbahar. Austen (Pride and Prejudice) ve Zola (Gercek) 40 kusura pahaliydi, almamistim. Simdi bile iki kati yine uygun.

l

24 Beğeni

34 Beğeni

Bugün geldi, Hepsipay ile baya uyguna aldık :slight_smile:

26 Beğeni

Ezgi Kitabevi. Burayı da boş geçmedim :joy:

27 Beğeni

TTK e-magazadan aldim. Bu piyasa şartlarında cok uygun fiyatlara satiliyor bu kiymetli eserler.

16 Beğeni