Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Hepsiburada’nın sepette ek %40 indirimi ve Nays iadesi ile birlikte inanılmaz indirimli geldi kitaplar.

Baskılar berbat kapaklar neredeyse eski baskı kitapların sayfa kalınlığında, kağıtlar zorlarsanız iki üç sayfayı çevirmeden arkasından okuyabileceğiniz durumda. Ben hiç laf etmiyordum baskı durumuna, okuyalım yeter diyordum ama çok kötüye gidiyor durum.

37 Beğeni

D&R

28 Beğeni

Amazon ve Hepsiburada

25 Beğeni

Hepsiburada 5 Kitap 100 TL ile aldım. Puanlar da vardı. Tanesi 15 TL ye denk geldi.

23 Beğeni

Brutal neden siyah poşette? Sansür mü yoksa kendi tarzı mı öyle?

Ulysses’in bu baskısını biraz kurcalama imkanınız var mı? Redaksiyon açısından merak ediyorum, alırken ona göre yayınevi tercih edeceğim.

Amazon’dan dün sipariş ettim bugün geldi üstelik pazar günü sipariş etmeme rağmen. Baya hızlılar.

26 Beğeni

Sağ taraf 14.06 tarihli Kidega siparişim. Sonunda geldi.
Sol taraf hepsiburada. Ejderha Mızrağı Arkabahçe versiyonları elimde mevcuttu. Okumamın üzerinden yirmi seneyi aşkın zaman geçti sanırım. Yeni çeviri ile tekrardan okuma gibi bir düşüncem var. Bu sefer ilk üçlemeyi Kayıp Tarihçeler ile birlikte okumayı düşünüyorum.

28 Beğeni

Maalesef sansürden dolayı o şekilde.

1 Beğeni

Ulysses cevirisi secerken epey kili kirk yarmistim, size de kolayliklar dilerim.

3 Beğeni

Komik ya, başka bir şey değil gerçekten.

1 Beğeni

Herhangi bir mahkeme kararı vs. yok sansür için. Yayınevinin ilerde sıkıntı yaşamamak için kendi tercihi ile poşetli yayınlandı. Bence doğru da yapmışlar, epey şiddet ve cinsellik içeriyor manganın ilk cildi. Sonradan toplanması yerine böylesi daha doğru gelmiştir. :slight_smile:

@Zeynep_Ecem_Bicer Kitaba biraz göz attım ve baktığım kısımlarda ben bir sıkıntı görmedim ama İthaki’ye bu konuda asla kefil olamam. Sonuçta bu konuda çok sıkıntılı bir yayınevi. Kapak ve kağıt konusunda ben yeni basılan kitaplardan hiç memnun kalmadım. Aşırı arkayı gösteriyor.

6 Beğeni

Çok teşekkür ederim :slight_smile:

24 Beğeni

Son çıkan bilimkurgu klasiğini kitapevinde inceleme fırsatı bulmuştum bana göre kağıdın kalitesi bır tık düşmüş dex yayınlarının kağıtların göre kaliteli kalıyor.
Sonuçta yerli kağıda geçtiler euro kuru böyle artmaya devam ederse Holmen kağıdı artık rüyamızda görürüz.

1 Beğeni

Bana doğru gelmiyor bu hareketler. Çirkin buluyorum böyle hareketleri. Esere, yazara ve okura saygısızlık olarak düşünüyorum. Benzeri Ahmet Ümit’in de kitabının başına geldi, bence çok yanlış.

1 Beğeni

Berserk Mangasının Türkçe baskısını yasakladılar bu ülkede arkadaşım İngilizce baskılarını almak zorunda kaldı.
Yayınevi ceza almamak için bu yolu tercih etmiş ne yapsalardı o poşete koymayıp normal kapağı ile satışa sunsalardı ve yasaklansaydı yinede telifi ödemek zorunda kalacaklardı ve bu yayınevine zarar olarak yazılacaktı.

En son karar neyde kılmıştınız acaba?

Kidega siparişim .

25 Beğeni

Yurtdışında da şeffaf plastiğe sarılı şekilde satılıyor +18 manga vb. Burdaki fark yayınevinden kaynaklı. Satış stratejisi olarak siyah plastikte satmayı seçmişler. Malum daha çok ilgi çekiyor.

1 Beğeni